Amikor Julia Robertset kiüti a hamvas Cameron Diaz

esküvő Julia Roberts házasság film Cameron Diaz Álljon meg a nászmenet!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus végén tíz év után végre összeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt. A világhírű sztároktól többen is kedvet kaptak, hiszen a napokban volt Gabrielle Union (Az üresfejű) és Jenny McCarthy (Két pasi meg egy kicsi) esküvője is (utóbbi a Zsaruvér sztárjához, Donnie Wahlberghez ment hozzá). Hogy néz ki mindez a filmeken?

A lagzi eseménye sokszor szolgáltat hátteret a legkülönfélébb műfajú filmek esetében: van, hogy súlyos (Lars von Trier: Melankólia) és kevésbé súlyos drámában (Robert Altman: Esküvő), fekete komédiába oltott thrillerben (Ronda ügy) vagy coming of age sztoriban (Diploma előtt) kerül elő – mi az öt legvidámabbra koncentráltunk. Ide kattintva megnézheted, hogy melyek ezek.

A Life.hu kedvence: ÁLLJON MEG A NÁSZMENET!

Forrás: AFP/Photo12

A boldogító talánhoz P. J. Hogan 1997-es vígjátéka szolgálhatott alapul, hiszen egy az egyben annak női verziója. A legnagyobb hollywoodi sztárokkal forgatott filmben a Julia Roberts által megformált étteremkritikus épp akkor jön rá, hogy szerelmes a legjobb barátjába (Dermot Mulroney), amikor az nősülni készül. Egy nagyon helyes és igen gazdag lányt készül elvenni, akit a hamvas Cameron Diaz játszik.

Julianne különféle válogatott szemétségekkel próbál a szerelmesek közé állni, jó barátja (Rupert Everett) ezért a helyszínre utazik, hogy egyrészt támogassa lelkileg, másrészt megpróbálja megakadályozni, hogy teljesen hülyét csináljon magából. Az egyik, a násznéppel közös családi ebéden például sikerrel hangolja jókedvre a teljes társaságot – ha jól megfigyeljük, a jelenet csúcspontján a háttérben még a szakácsok is integetnek, a kezükre applikált, rákollót formázó sütőkesztyűiket a magasba emelve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.