Gustav Mahler koncert kiállítás filmfesztivál programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a nyár, hanem a szeptember is gyorsan elsuhant. Lassan előkerülnek a forró csokis bögrék, a csizmák és a vastag kabátok. De a jó hír az, hogy az október is tartogat még szuper programokat, kültéren és beltéren egyaránt!

SZEMREVALÓ FILMFESZTIVÁL

2014. október

Szinte biztos, hogy már te is kezded unni a klasszikus hollywoodi filmeket. Ha valami újra vágysz, próbáld ki a Szemrevaló filmfesztivál osztrák, német és svájci filmjeit a Művész moziban. Javasoljuk neked október 3-ára az osztrák rendező, Andreas Prochaska Sötét völgy című filmjét. Ha aznap pont nem érsz rá, itt találod a többi programot:

Forrás: Szemrevaló Fesztivál

JÖNNEK A TÖRPÉK

2014. október 5-12.

Fogadjunk, hogy nem voltál még kertitörpe-kiállításon. Itt az ideje! A Werk Akadémia és a Loffice Törpék kora címmel szervez kortárs képzőművészeti eseményt. A kiállítás október 5-én nyílik meg a Werk Akadémia kertjében, majd egy aukcióval zárul október 12-én. A kertitörpe-projekt fő célja az volt, hogy képzőművészeket gondolkodásra ösztönözzön, szokatlan művészeti feladattal. 25 művesz újraértelmezett kertitörpéjét nézheted meg a kiállításon.

Forrás: Werk Akadémia

MAHLER-NAPOK

2014. október 3-5.

Fischer Iván karmester vezénylésével meghallgathatod Gustav Mahler 4. szimfónia és Egy vándorlegény dala című darabjait, illetve Richard Strauss Négy utolsó ének című klasszikusát a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Egész hétvégén vár téged a hangversenyterem, október 3-5-ig lesz lehetőséged egy kis Mahler-féle zenei kikapcsolódásra. Zeneimádóknak kötelező! Jegyárak és időpontok itt:

SZÍNHÁZI JAM

2014. október 5.

Egészen új színházi élményben lehet részed, ha október 5-én 20 órakor ellátogatsz a k2 Színházba. A színház Titkos Társulata egy hosszú évek alatt kidolgozott improvizációs játékot ad elő. A társulat egy életproblémát jár körül a nézők bevonásával. Teljesen spontán az egész előadás, minden alkalommal máshogy alakul a történet. Ha te is kicsit kipróbálnád a színészkedést, irány a k2 Színház!

Forrás: k2 Színház

DADA ÉS A SZÜRREALIZMUS KIÁLLÍTÁS

2014. október 5-ig

Már csak október 5-ig tekintheted meg a Dada és a szürrealizmus kiállítást a budai várban. Ha nem a te világod a klasszikus tájképek és portrék, próbálkozz meg ezzel a szürreális kiállítással. Piszoár a falon fejjel lefelé, ruhafogasok árnyéka, üres cipősdoboz. Ezután a kiállítás után egészen más fogalmad lesz a művészetről, mint eddig volt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.