Divat, divat, divat - Október eleje a stílusról szól!

fashion week design fashion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén több fontos divateseményt is tartanak a városban, ezért ha érdekelnek a legújabb trendek, feltétlenül vésd ezeket az időpontokat a naptáradba!

STYLEWALKER DAY&NIGHT

2014. október 4.
Budapest, Belváros

Ha szereted a stílust, divatot, főként a magyar tervezőket, ott a helyed a Stylewalker Day&Night eseményen. A magyar design krémje mellett bemutatkoznak az ifjú titánok, azaz a pályakezdő tervezők - rengeteg izgalmas újdonsággal várnak. A kiállításokat 23 belvárosi designüzletben tekintheted meg, extrahosszú nyitvatartással és vonzó kedvezményekkel készülnek a tervezők!

ESŐKABÁT DIVATOSAN

2014. október 7.
NON+ Mom Park

Megérkezett a magyar designer márka, a NON+ új őszi-téli kollekciója, melynek jelszava “You are the Creator”, azaz Te vagy a tervező! - itt regisztrálhatsz. Az unalmas esős hétköznapokat feldobhatod egy klassz esőkabáttal, amelyek a Design héten, október 7-én a Mom Park NON+ üzletében debütálnák. Vegyél részt a szuper színes esőkabát-divatbemutatón, hangulatjavító zenékkel és őszi italokkal.

Forrás: NON+ MOM Park

BP CLOTHING LATE NIGHT SHOPPING

2014. október 3. és 10.
Wesselényi utca

Az ismert magyar márka, a BP Clothing éjszakai vásárlást szervez a Design Hét Budapest mindkét péntekén. Este nyolctól éjfélig válogathatsz a BP-ruhák és más ismert streetwear márkák közül, ráadásul kedvezménnyel. Ha éjjeli bagoly vagy, imádni fogod!

Design Hét Budapest

A Design Hét Budapest fesztivál idén ősszel is tíz napra - október 3. és 12. között - a fővárosba varázsolja a hazai és a nemzetközi design élet legjavát. A programok egy része kifejezetten a divat szerelmeseinek szól. A programfüzetet az esemény honlapján érheted el.

CENTRAL EUROPEAN FASHION DAYS

2014. október 3-5.
Városligeti Műjégpálya

A Közép-európai Divatnapok programja minden fashionista szívét megdobogtatja, három napon keresztül tart a divat-vigadalom a Műjégpályán. A Design Terminál és a Tony&Guy Fashion Week által szervezett divatnapok számos híres tervező bemutatójának és konferenciáknak ad otthont. Október 3-10-ig az Urimuriban meg is vásárolhatod a közép-európai tervezők egyedi ruháit, kiegészítőit is.

A lányok már nagyon készülnek. A képre kattintva less be te is a kulisszák mögé! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

STILBLOG DESIGN WEEKEND

2014. október 5.
Central Passage, Király utca

A Stilblog vásár is a divathéten tiszteleg a magyar tervezők előtt. 10-től 20 óráig kiállítás, előadások, workshopok, zenés programok és persze vásár várja a design szerelmeseit. 40 magyar alkotó árusít és beszélget a vendégekkel a nap folyamán. Sőt, még a legizgalmasabb magyar kistermelők piacán is válogathatsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.