Meghalt a James Bond-film gonosza

Forrás: AFP/Andrew H. Walker -
halál tüdőgyulladás színész Élni és élni hagyni Geoffrey Holder James Bond gonosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geoffrey Holder, aki Baron Samedija szerepével vált ismertté, vasárnap este hunyt el.

Elhunyt Geoffrey Holder. Az Egyesült Államok legrangosabb színházi elismerésével, a Tony-díjjal kitüntetett színész, táncos és koreográfus leginkább az Élni és élni hagyni című James Bond-filmben szerepelt Roger Moore mellett.

Forrás: AFP/Andrew H. Walker

A család szóvivője elmondta: Holder tüdőgyulladások okozta komplikációkban, New Yorkban hunyt el. 84 éves volt.

Bond-lányok a süllyesztőben

Míg Halle Berry egy életre megalapozta a karrierjét a vízből kisétáló jelenetével, addig másoknak kevésbé sikerült ilyen jól a kitörés Bond-lányként. A Life.hu cikkét ITT olvashatod el.
Elhunyt Marian Seldes, Tony-díjas színésznő http://www.life.hu/news/20141007-marian-seldes-szineszno-meghalt-86-eves-koraban.html Hosszas betegeskedés után hétfőn szenderült örök álomra a színésznő. 86 éves volt. News -- Tényleg Rihanna lesz az új Bond lány? http://www.life.hu/trend/20140930-rihanna-lehet-az-uj-bond-lany-az-uj-james-bond-filmben-daniel-craig-oldalan.html A hírek szerint a barbadosi énekesnő is benne lesz az új James Bond-filmben. Hogy pontosan milyen szerepet szántak neki, az még kérdés. Trend -- David Beckham lesz a következő James Bond? http://www.life.hu/kult/20130627-victoria-beckham-divattervezo-szerint-ferje-david-beckham-focista-lenne-a.html Victoria Beckham szerint férje nagyszerű színész lenne, és szívesen viszontlátná őt a híres 007-es ügynök szerepében. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.