Nőfaló szexistenek, akik a valóságban a fiúkat szeretik

Forrás: AFP -
szívtipró Neil Patrick Harris nőcsábász homoszexualitás Így jártam anyátokkal filmvászon férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, hét nyíltan meleg színész, akik a filmvásznon vagy a képernyőn szívtipró nőcsábászok, az életben azonban egészen más szexuális identitással rendelkeznek.

Meleg színészeket gyakran látni nem meleg karakterek szerepében. Az alábbi hét sztár nyíltan vállalja másságát, miközben emlékezetes alakításokat nyújtottak heteroszexuális karakterek szerepében. A teljes listáért kattints IDE!

A Life.hu választása: Neal Patrick Harris (Így jártam anyátokkal)

A '73-születésű Neal Patrick Harris kilenc évig játszotta a CBS nagy sikerű szériája, az Így jártam anyátokkal szívtipróját, a csajozást művészi szintre emelő Barney Stinsont.

Forrás: AFP

Harris 2006 óta nyíltan vállalja melegségét – akkor a sajtónak azt mondta: „Büszkén állíthatom, hogy boldog meleg férfiként élek örömteli életet." A színész 2010-ben jelentette be, hogy partnerével, David Burtkával – egy béranya segítségével – ikreket várnak, akik az év októberében szerencsésen meg is érkeztek. A színész nyáron Olaszországban házasodott össze szerelmével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.