Ő vezeti a jövő évi Oscar-gálát

Forrás: CBS -
Oscar-gála Neil Patrick Harris házigazda Ellen DeGeneres Így jártam anyátokkal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal sztárja lesz a 2015-ös Oscar-gála házigazdája Los Angelesben.

Az Így jártam anyátokkal sztárja Twitteren jelentette be a jó hírt rajongóinak. Egy rövid videót osztott meg követőivel, amelyen a "Benne vagyok!" válasszal éppen leteszi a mobilját, majd bakancslistáján bekarikázza a műsorvezetés az Oscaron tételt.

Forrás: CBS

A 41 híresség, aki szeptemberben házasodott össze a barátjával, korábban már négyszer vezette a Tony-gálát és kétszer az Emmy-díjátadót, de - mint mondta - most élete nagy vágya teljesült.
Neil ezzel olyan nagy elődök nyomába lép, mint Johnny Carson, Billy Crystal vagy Ellen DeGeneres. Az Oscar-gálát 2015. február 22-én tartják meg a hollywoodi Dolby Színházban – írja az MTI.

Ez volt az idei Oscar-gála legnagyobb pillanata! Milliók osztották meg a sztárokkal zsúfolt fotót - nézd meg ITT!
Meghalt a Modern család színésznője, Elizabeth Pena http://www.life.hu/kult/20141016-elizabeth-pena-szineszno-a-modern-csalad-cimu-sorozat-sztarja-meghalt.html Elizabeth Pena filmsztár 55 éves korában, rövid betegség után halt meg kedden. Eva Longoria, Zoe Saldana és több kollégája gyászolja a néhai színésznőt. Kult -- 20 dolog a 20 éves Ponyvaregényről - amiről még te sem tudtál! http://www.life.hu/kult/20141013-20-eve-mutattak-be-tarantino-filmjet-a-ponyvaregenyt-20-erdekesseg-a-film-korul.html 1994. október 14-én mutatták be Quentin Tarantino korszakos filmjét, amely pillanatok alatt kultuszmozivá lett, és azóta is sokat idézett klasszikus maradt. A 20 éves Ponyvaregény előtt most 20 olyan érdekességgel tisztelgünk, amiket talán még a rajongók sem tudtak róla. Kult AFP Ne! Nincs több Hugh Grant és Bridget Jones http://www.life.hu/kult/20141013-hugh-grant-kiszall-a-bridget-jones-keszulo-harmadik-reszebol.html Hugh Grant a Bridget Jones 3-ban már nem játssza el Daniel szerepét. Nem tetszett neki a forgatókönyv, kiszállt... Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.