Életveszélyes helyzetbe került Tom Cruise - neki semmi sem lehetetlen

kaszkadőr repülő jelenet forgatás Mission: Impossible életveszély Miranda Kerr Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában zajlanak a Mission Impossible legújabb részének forgatási munkái, amelyekhez az 52 éves színésznek esze ágában sincs kaszkadőrt fogadni a maga helyére. És hogy mi köze ehhez Miranda Kerrnek? Alább kiderül.

Tom Cruise-nak semmi kedve lazítani a tempón. Az 52 éves színész a Mission Impossible (Lehetetlen küldetés) legújabb, 5. részét forgatja az Egyesült Királyságban, amely kedvéért egy-egy életveszélyes jelenetet is bevállalt.

Igen, az ott Tom Cruise - ekkor még a földön Forrás: Northfoto

Cruise, aki sosem kér kaszkadőrt szerepeihez, először a földön, majd nagyjából 1500 méter magasan lógott egy Airbus A400 M típusú repülőgép oldalán. A sztárt mindössze egy kötéllel biztosították és 20 percet kellett eltöltenie a levegőben.

Rághatta a körmét Miranda Kerr: az ausztrál szupermodell, aki múlt évben jelentette be válását Orlando Bloomtól, a hírek szerint Katie Holmes exférjével találkozgat titokban, egy közös ismerősük szerint hamarosan nyilvánosság elé is áll az újdonsült pár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.