Próbáld ki a hétvége édes ízeit

Forrás: Thinkstock -
torta kulturális programajánló csokoládé színház fesztivál hot iron edzés whiskey koncert show sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hétvége az édes pillanatoké. Kóstolhatsz csokit és tortát, bűntudat nélkül, hiszen utána jógán vagy hot iron órán ledolgozhatod. Kikapcsolódhatsz 100 nemes angol, ír, skót és japán társaságában is, ha a Whiskey Show-t választod. De ha inkább egy kis zenés programra lenne szükséged, arra is van ötletünk!

1. Nyílt Nap

2014. november 8.
Budapest, Monkey Boulder

November 8-án csajos és trendi edzésfajtákat próbálhatsz ki az óbudai Monkey Boulderben. Hot iron, body rope, boulder training és jóga. Ha ezek közül a szavak közül legalább három tök kínainak tűnik, ragadd meg a barátnőidet, és irány kipróbálni valamelyik edzésformát!

Forrás: Thinkstock

2. Csokoládéfesztivál

2014. november 18-20.
Szolnok, Hild tér

Kerek csoki, szögletes csoki, barna csoki, fekete csoki, édes csoki, keserű csoki… A szolnoki Csokoládéfesztivál és Nemzetközi Csokoládé Találkozó november 7-8-ig várja az összes Gombóc Artúrt. Egy napra félreteheted a diétát, és végigkóstolhatod a magyar és a világ minden tájáról érkező kézműves csokikat.

3. Szentivánéj

2014. november 11. 19.30
Thália Színház

Helena válóperes ügyvéd, Bob egy maffiózónak dolgozik. Helenának flancos lakása van a legdrágább negyedben, és egy nős pasija, Bob alkalmi kapcsolatok közt teng-leng. Bob és Helena egy bárban ülnek. Az eső zuhog. Mindketten tele vannak előítélettel és hiányérzettel... Egy zseniális kamaradarabot nézhetsz meg Pelsőczy Rékával és Kocsis Gergellyel - róluk és rólunk. A Szentivánéjben a teljes harmincas generáció minden nyűge előkerül (mikor megyünk végre férjhez, miért iszunk annyit, kivel szexeljünk és minek...), de a tálalás nagyon vicces - garantáltan dőlni fogsz a nevetéstől a görbe tükör láttán!

Forrás: Katona József Színház

4. Whisky & Whiskey Show

2014. november 8.
Sofitel

A november 8-ai Whiskey Show-n 100 fajta ír, skót, amerikai és japán whiskyt kóstolhatsz végig a Sofitel Hotelben. Skóciából érkező szakértők segítségével próbálhatod ki a különböző italkülönlegességeket. A legkiválóbb bartendereknek is szurkolhatsz a whiskykoktél-versenyen.
Jéggel vagy jég nélkül, duplán vagy szimplán, néhány órára Jockey Ewingnak érezheted magad.

5. SütniCAKE Sütemény- és Tortafesztivál

2014. november 6.
Iparművészeti Múzeum

November 6-án, vagyis ma (!) ellátogathatsz a SütniCAKE Sütemény- és Tortafesztiválra, és megnézheted az Alice Csodaországban tematikájú tortaverseny győzteseinek műveit. Szuper inspirációkat kaphatsz, ha szeretsz a konyhában tevékenykedni, hiszen kreatív tortadíszítő workshopon próbálhatod ki, mennyire vagy ügyes sütidekoratőr.

Forrás: Thinkstock

6. Lövölde tér

2014. november 14.
Óbudai Kulturális Központ

Bár vidéken már egy éve turnézik Kern András, Hernádi Judit és Heilig Gábor a Lövölde tér című koncerttel, a budapesti közönségnek november 14-én mutatják be először az Óbudai Kulturális Központban. Kern András Lövölde tér című lemezét 25 éve dúdolják a rajongók. Ha te még nem ismered, itt az ideje. A "Kernádi" páros és Heilig Gábor neve garancia a jó szórakozásra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.