Hujber Ferencre cserélték Rékasi Károlyt

Forrás: Positive Communications Kft. -
Hujber Ferenc Bánfalvy Ágnes szerepcsere Figaro házassága Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult egy korszak, négy év után, a századik előadás felé közeledve Hujber Ferenc váltja Rékasi Károlyt az óriási sikerrel futó Figaro házassága vígjáték címszerepében.

Hujber Ferenc először ölti magára Beaumarchais híres inasának jelmezét. A színész a 2010-ben bemutatott darab főszerepét Rékasi Károlytól vette át. A korabeli jelmezben és parókában mi fel sem ismernénk Ferit.

Forrás: Positive Communications Kft.

„Régóta dolgozom együtt Bánfalvy Ágival, többek között az Abigél fantasztikus színpadi adaptációjával turnézunk országszerte. Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek Figaro, hiszen amellett, hogy a darabban rejlő helyzetkomikumok miatt nagyszerű alakításokat láthat a közönség, alapvető emberi értékeket is megfogalmaz, amelyeket Ági nagyszerűen ragadott meg" – mondta Hujber Ferenc, aki november 8-án lép színpadra a Bánfalvy Stúdió előadásában az Erzsébetligeti Színházban.

Az új Figaró november 8-án debütál a Bánfalvy Ági által rendezett örök érvényű darabban.

Életveszélyes helyzetbe került Tom Cruise - neki semmi sem lehetetlenhttp://www.life.hu/kult/20141104-tom-cruise-eletveszelyes-jelenete-a-mission-impossible-forgatasan.htmlJavában zajlanak a Mission Impossible legújabb részének forgatási munkái, amelyekhez az 52 éves színésznek esze ágában sincs kaszkadőrt fogadni a maga helyére. És hogy mi köze ehhez Miranda Kerrnek? Alább kiderül.Kult--Végre: Új Harry Potter novella jelent meghttp://www.life.hu/kult/20141101-j-k-rowling-uj-harry-potter-novellat-jelentetett-meg.htmlÚj Harry Potter elbeszélések jelentek meg J.K. Rowling tollából az írónő honlapján. KultOrigoAdy Endre múzsájáról nyílik kiállítás Budapestenhttp://www.life.hu/kult/20141028-ady-endre-muzsajanak-csinszkanak-eleterol-nyilik-kiallitas-a-petofi-irodalmi-muzeumban.htmlAdy Endre múzsájának, feleségének, Csinszkának a művészéletben játszott szerepét és életét mutatja be a Petőfi Irodalmi Múzeum új kiállítása. A tárlat október 29-én nyílik és március 20-ig lesz nyitva.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.