20 évesen szexelt először a dögös Rosario Dawson

Forrás: AFP/Jesse Grant -
börtönbüntetés terhesség szex tinédzser szüzesség nemi erőszak unokatestvér Rosario Dawson A fogoly bíróság gyanúsítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár hiszed, akár nem, a szexi színésznő, Rosario Dawson nem kapkodta el az első alkalmat: egészen 20 éves koráig várt vele.
Forrás: AFP/Jesse Grant

A sors fintora, hogy Rosario unokatestvérét, Juan Scottot nemrég szexuális erőszak gyanúja miatt vették őrizetbe. A hasonló ügyben korábban már meggyanúsított férfit három nő szexuális zaklatásával és molesztálásával állították bíróság elé. Juan Scott tárgyalása még folyik, ha bűnösnek találják, 20 év börtönbüntetésre is ítélhetik.

Vizsgálatot indít az ELTE egy újabb nemi erőszak miatthttp://www.life.hu/news/20141002-ujabb-nemi-eroszak-derult-ki-az-elte-jogi-kara-vizsgalatot-indit-es-buntetofeljelentest-tesz.htmlVizsgálatot indít az ELTE jogi kara és büntetőfeljelentést is tesz, miután újabb hír jelent meg arról, miszerint 2013-ban egy jogász gólyatáborban szexuális erőszakot követtek el.News--Ryan Reynolds lánya keresésére indul - Jön A fogoly című mozifilmhttp://www.life.hu/kult/20141121-mozielozetest-adunk-a-fogoly-cimu-thrillerrol-es-premier-elotti-vetitesre-invitalunk.htmlEgy gyerek eltűnését egyszerűen nem lehet felfogni, sem elfogadni. A szülők bármit megtesznek azért, hogy hazajöjjön elveszett csemetéjük. De vajon meddig képesek várni?Kult--Tanárnők csábítják el a fiatal fiúkat – a szexuális ragadozók mindenhol ott vannakhttp://www.life.hu/csalad/20141119-tanar-diak-viszonyok-kozul-sokban-a-no-az-idosebb-aki-kikezd-a-nala-joval-fiatalabb-fiu.htmlA szexuális ragadozó kifejezést általában férfiakra használjuk, pedig számos olyan nőt is ismerünk, aki különös rafinériával hálózott be nála jóval fiatalabb fiúkat és létesített velük szexuális kapcsolatot. Most összegyűjtöttük a leghíresebb eseteket, ezekben ráadásul tanárnők az elkövetők.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.