Fénnyel írt szimfóniák - tarts velünk a legizgalmasabb programokra!

Trafó kulturális programajánló színház mese Havasi Balázs koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb még szabadtéri programokat ajánlottunk, azóta viszont eleredt az eső és lehűlt a levegő - ezért most zárt helyekre invitálunk benneteket. Ha ilyenkor moziba vagy színházba vágytok, mindenképpen nézzétek át ajánlatainkat!

LUMIÉRE-FILMFESZTIVÁL

2014. december 4-5.
Budapest, Európa Pont

Figyelem, mai programmal kezdjük! Biztosan mindannyian hallottatok már a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című filmről. Ha még nem láttátok, most itt van rá a remek lehetőség! December 4-én ugyanis levetítik az Utóélettel együtt, ami után a rendezőkkel, Zomborácz Virággal és Reisz Gáborral is lesz egy beszélgetés. Másnap pedig a Lux-díjra jelölt Ida című filmet lehet megtekinteni. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Forrás: Facebook/LUMIÉRÉ-FILMFESZTIVÁL

MARLENE MONTEIRO FREITAS: PARADICSOM

2014. december 12-13.
Budapest, Trafó

A Trafó az egyik legkülönlegesebb művészeti színtér az országban. Olyan sokszínű programmal jelentkeznek minden hónapban, amiben helye van a kortárs színháznak, táncnak, zenének, kiállításnak, újcirkusznak és még sorolhatnánk... A hétvégén egy Zöld-foki-szigeteki produkciót mutatnak be, amiben négy férfi lép fel a fülledt burleszk világát megidézve. Lesz benne groteszk, hátborzongató, pszichedelikus, pokoli őrület, vad fények és brutális grimaszolás.

Forrás: trafo.hu

HAVASI SYMPHONIC ARÉNA SHOW

2014. december 6-7.
Budapest, Papp László Sportaréna

Ha igazán grandiózus élményre vágysz, akkor nem kérdés, hogy hol a helyed! Idén a nemzetközileg is többszörösen elismert sikerre való tekintettel harmadszor is fellép a Havasi Symphonic. Olyan sztárvendégeket láthatunk majd, mint a Grammy-díjas Lebo M, az Experindance és a Budafoki Dohnányi Zenekar. A hatalmas show-ra már alig lehet jegyeket kapni, pedig a két nap alatt négy előadás is lesz, így ha valaki mindenképpen ott akar lenni, akkor azonnal le kell csapni a megmaradt helyekre!

Forrás: facebook/Havasi

HÓBAGOLY MESEFESZTIVÁL

2014. december 6-7.
Pécs, Zsolnay-negyed

Ne csak a nagyok, a kicsik is mulassanak a hétvégén! Pécsett igazi paradicsomra lelhetnek, itt ugyanis a meséké lesz a főszerep. A Zsolnay-negyedben kis mesekuckókat alakítanak ki, ahol híres és hétköznapi emberek olvasnak fel meséket a látogatóknak. A helyek között igazi varázsút lesz kialakítva, amit térképpel járhatnak be a családok. A fesztivál díszvendége Csukás István, házigazdája Lackfi János.

Forrás: Facebook/ Hóbagoly Mesefesztivál

ARANYSZEM FESZTIVÁL

2014. december 11.
Budapest, Uránia Nemzeti Filmszínház

Decemberben a filmeké és a rendezőiké a főszerep. Az Aranyszem Fesztiválon lehetőségünk nyílik arra, hogy az évek óta Amerikában élő Dávid Zoltán rendező mesterkurzusán részt vegyünk december 11-én, csütörtökön reggel 9 órától. Ráadásul másnap adják át az operatőri díjakat, ami azért különleges, mert idén először négy kategória győztese pénzdíjban is részesül. Bár a program ingyenes, de regisztrációhoz kötött (stabiskola@hscmot.hu).

Forrás: Facebook/Aranyszem Operatőr Fesztivál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.