Bár már kiderült, hogy a zseniális Christoph Waltz játssza a következő, decembertől forgó 007-es film főgonoszát az új James Bond-filmben, mi eljátszottunk a gondolattal, hogy ki lenne az a tíz további kiváló színész, akik szintén remekül tudnák terrorizálni az angol szuperkémet.

Sandra Bullock tökéletes lenne a szerepre, de a többi jelöltet IDE kattintva láthatod

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Sandra Bullock oly' régóta játssza már a jó kislányt, hogy igazán itt lenne az ideje, hogy kibújjon a bőréből, és a bájos romkomhősnők vagy aranyszívű családanyák után egy igazi gonosztevőt formáljon meg. Mondjuk, ha százzal megszorozná azt, amit a Nász-ajánlat (eleinte) gonosz főnöknőjeként művelt, máris helyben volnánk. A színésznő mindenesetre most gyakorolhat egy kicsit, hiszen a Gru-filmek folytatásaként készülő Minionsban ő lesz a főgonosz szinkronhangja. Ezek után már gyerekjáték lenne egy velejéig gonosz karakter megformálása.

Miért pont Spectre?
Furcsa címet kapott a legújabb Bond-film, ám a rendező Sam Mendes többek között ennek okát is napvilágra hozta a film csütörtöki online sajtótájékoztatóján. És kiderült végre az is, kik lesznek a mozi szereplői. Erről ide kattintva olvashatsz.