Végre beleshetsz a legújabb A hobbit című film jeleneteibe – Friss fotók!

Forrás: Warner Bros. Entertainment -
fotó jelenet A hobbit film bemutató A hobbit - Az öt sereg csatája premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már te is számolod vissza a napokat a premierig, akkor mutatunk pár képet A hobbit legújabb részéből, amelyeket nemrég hoztak nyilvánosságra a film készítői.

Még néhány hét és Magyarországon is bemutatják A hobbit című film legújabb részét, Az öt sereg csatáját.

Forrás: Warner Bros. Entertainment

A Life.hu személy szerint már izgatottan várja a premiert, a film készítői addig sem hagynak unatkozni bennünket: a Warner Bros néhány fantasztikus új képpel lepett meg bennünket a nagy várakozásban. Ha az ízelítőnket nem találtad elégnek, még több felvételért kattints ide.

Hobbitok és varázslók az új-zélandi reptérenhttp://www.life.hu/kult/20131202-a-hobbit-cimu-film-ihlette-az-air-new-zealand-legitarsasag-reklamfilmjet.html"Középfölde közelebb van, mint gondolnád" - ezzel a szlogennel népszerűsíti a távoli kontinenst az Air New Zealand légitársaság.KultMásodik babájával várandós a Gyűrűk ura sztárja, Liv Tylerhttp://www.life.hu/csalad/20140911-liv-tyler-a-gyuruk-ura-sztarja-masodjara-is-anya-lesz-gyereket-var-dave-gardnertol.htmlLiv Tyler 37 éves amerikai színésznő és brit barátja, Dave Gardner szülők lesznek. Livnek már van egy kilencéves fia, Milo előző férjétől, Royston Langdontól.Család--Utazz, és nézd meg, hol éltek a hobbitok!http://www.life.hu/lifeutazas/20121215-szorakozas-utazas-program-nezd-meg-hol-eltek-a-hobbitok.htmlAmikor 1998-ban egy Russell Alexander nevű új-zélandi farmer arra lett figyelmes, hogy egy idegen távcsővel pásztázza a birtokát, még nem sejtette, hogy a terület, ahol addig a birkái legeltek, hamarosan Új-Zéland egyik legkedveltebb turistalátványossága lesz. Utazás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.