animációs film mesefilm A kis herceg Antoine de Saint-Exupéry előzetes gyönyörű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az örök klasszikus hamarosan új köntösben kerül a mozikba: a francia előzetes alapján lesz mit várni jövőre is!

Antoine de Saint-Exupéry műve nem először ihleti meg a filmvilágot. A világ egyik legnépszerűbb és legismertebb könyvének története ezúttal egy gyönyörű animációs film formájában kerül majd a mozikba jövő évben olyan szinkronhangokkal, mint Rachel McAdams, James Franco vagy Marion Cotillard. Az ő munkájuk egyelőre várat magára, a nemrég elkészült francia trailer azonban már sejteti, mire számíthatnak ők és a nézők:

Egy mesefilmben bukkantak az elveszettnek hitt magyar festményrehttp://www.life.hu/kult/20141127-hazakerult-az-elveszettnek-hitt-bereny-robert-festmeny-amely-a-stuart-little-kiseger-mesefilmben.htmlMagyarországon először állították ki Berény Róbert sokáig elveszettnek hitt festményét, amely kalandos úton került elő egy amerikai film díszletei közül.Kult--Rajzfilmfigura lett Katalin hercegnőbőlhttp://www.life.hu/trend/20140827-katalin-hercegnobol-rajzfilmfigura-lett.htmlEgy Simpson család-őrült olasz grafikus sárga rajzfilmfigurává alakította Vilmos nejét. Az eredmény lejjebb.Trend--Összetört a szíved? Nézd meg kedvenc rajzfilmedet!http://www.life.hu/intim/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-osszetort-a-szived-nezd-meg-a-kedvenc.htmlAmikor a világ a feje tetejére áll, a szerelem kifürkészhetetlennek, a meló pedig végtelenül idegesítőnek tűnik, amikor nagyot csalódtunk, és az önértékelésünk a béka popsija alatt van, van valami, ami bárkit képes kirángatni a depresszióból: a kedvenc meséink. Csókoljuk meg együtt a békát, és lássuk, miket tanulhatunk gyerekkorunk legmeghatározóbb rajzfilmjeiből.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.