Újabb Harry Potter szereplő múltját tárja fel J. K. Rowling

Forrás: www.warnerbros.com -
Pottermore Piton professzor múlt történet olvasás J. K. Rowling Harry Potter rejtvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárki elolvashatja az írónő legújabb szerzeményét, ha sikerül helyesen válaszolnia a Pottermore-oldalán feltett kérdésre. Annyit elárulunk, hogy a történet Piton professzorról fog szólni.

Először úgy volt, hogy J. K. Rowling egészen Szentestéig minden napra egy-egy új történettel rukkol elő a Pottermore oldalon. Mint később kiderült, ez csak félreértés volt, de részben bizony igaz: mindössze néhány régebbi rész felidézése történik meg a 7 kötetes könyvsorozathoz készült portálon.

Forrás: www.warnerbros.com/

Nos, az elsők között immár hozzáférhetővé vált Perselus Piton professzor rövid (tényleg, nagyon rövid) története, amelyet a látogatók egy helyesen megoldott rejtvény után olvashatnak el. Újat valóban nem tudhatunk meg a néhány mondatos olvasnivalóból, hiszen az már az utolsó Harry Potter-kötetből, A halál ereklyéiből kiderült, mennyire szerette hajdanán a bájitaltant oktató professzor a varázslófiú édesanyját.

Rowling korábban már jelentetett meg oldalán ezekhez hasonló írásokat: a legutóbbi például Dolores Umbridge-ról szólt, előtte pedig az idősödő Harry Potter és barátai találkozásáról írt egy történetet.

Bréking! Bárki beköltözhet Harry Potter varázsvilágába, a Roxfortba!http://www.life.hu/news/20141211-harry-potter-hires-varazsloiskolajaba-a-roxfortba-koltozhetsz-be-egy-program-soran.htmlTe is Harry Potteren nőttél fel? Neked is a legnagyobb vágyad az volt, hogy egyszer kapj egy levelet a Roxfortból? Most valóra válhat az álmod, te is bekerülhetsz J. K. Rowling varázsvilágába!News--Végre: Új Harry Potter novella jelent meghttp://www.life.hu/kult/20141101-j-k-rowling-uj-harry-potter-novellat-jelentetett-meg.htmlÚj Harry Potter elbeszélések jelentek meg J.K. Rowling tollából az írónő honlapján. KultOrigoJobb ember lett, aki olvasta a Harry Potterthttp://www.life.hu/kult/20140801-aki-olvasta-a-harry-potter-konyveket-jobb-ember-toleransabb-tarsadalmi-csoportokkal-szemben.htmlEgy pszichológiai folyóirat azt állítása szerint általában jobb emberként éli életét, aki olvasta a Harry Pottert, legalábbis sokkal toleránsabb a társadalmi csoportokkal szemben, mint a bevándorlók, a melegek vagy a menekültek.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.