Elhunyt Várady Viktória, a Madách Színház színművésznője

betegség halál Madách Színház Várady Viktória temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Madách Színház színművésznője hosszan tartó, súlyos betegség után életének 41. évében csütörtökön elhunyt. Várady Viktóriát a színház saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.

Várady Viktória 1974. szeptember 1-jén született, 2001-ben végzett a Színművészeti Főiskolán operett-musical színész szakon, Szirtes Tamás osztályában.

Forrás: Facebook/Madách Színház

A színművésznő az elmúlt 13 évben részese volt a Madách Színház legnagyobb sikereinek: Az Operaház fantomjától a Macskákon át a Mary Poppinsig szinte minden zenés előadás elmaradhatatlan szereplője volt. Az ő nevéhez fűződik az Anna Karenina című musicalopera koreográfiája is. Ő alakította többek között a Nyomorultak című darabban Madame Thénardier-t, A Négyszögletű Kerek Erdőben Nagy Zoárdot, Az Operaház Fantomjában Meg Giryt, a Jézus Krisztus Szupersztárban Démont és a Mary Poppinsban a Madaras asszonyt - tudósít az MTI.

Megújulhat Budapest egyik kedvenc helye, a Normafa - nézd meg, hogyan!http://www.life.hu/news/20150128-megujulhat-a-normafa-ha-a-xii-keruleti-lakosok-megszavazzak-a-kerulet-kepviselotestulet-hatarozatat.htmlA tervek szerint változna a közlekedés, több parkolót építenének ki, felújítanák a területen lévő épületeket és sípályát is létesítenének. Így alakítanák át Normafát.NewsTizenharmadik lett a magyar séf a Bocuse d'Oronhttp://www.life.hu/news/20150128-molnar-gabor-magyar-sef-es-es-segedje-pohner-adam-a-13-helyen-vegzett-a-bocuse-d-oron.htmlMegvan az eredmény a világ legrangosabb szakácsversenyén, a Bocuse d'Oron, amelyet a franciaországi Lyonban rendeztek. Molnár Gábor magyar séf és és segédje Pohner Ádám a 13. helyen végzett, vagyis nem sikerült túlszárnyalniuk Széll Tamás 2013-as 10. helyét. A győztes a Orjan Johannessen norvég séf lett. NewsOrigoBizarr történet: elpusztult, majd feltámadt egy macska - videóhttp://www.life.hu/news/20150128-zombi-macska-eltemettek-bartot-az-elutott-macskat-de-kiderult-eletben-van.htmlEgyre gyanúsabb, hogy a macskáknak tényleg kilenc élete van. Íme, a legfurcsább macskás történet, amit valaha hallottunk.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.