WÁÓÓÓ! Robbie Williams fellép a Szigeten

Forrás: Facebook/Sziget Festival Official -
Sziget Fesztivál Robbie Williams mínusz egyedik nap Hajógyári sziget fellépés popsztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss és bombasztikus hír a Sziget háza tájáról: Európa legjobb fesztiváljának "mínusz egyedik" napján, azaz augusztus 10-én a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams lép színpadra az Óbudai szigeten.

Talán Robbie is hallotta, hogy a Sziget Európa legjobb nagyfesztiválja és erről nem szabad lemaradni. Vagy igen, vagy nem, de az biztos, hogy augusztus 10-én a Sziget Fesztiválköztársaság idei "mínusz egyedik" napján a Szabadság Szigetének központi Nagyszínpadán lép fel a világ popszcénájának egyik legnagyobb sztárja. Robbie Williams, aki eddigi turnéin rendszeresen stadionokat töltött meg, most végre néhány fesztiválkoncertet is bevállalt, így a Sziget közönsége az elsők közt élvezheti a legnagyobb RW-slágereket egy speciális hangulatú közegben.

Forrás: Facebook/Sziget Festival Official

"Nem könnyű eleget tenni a Sziget változatos zenei ízlésű közönségének, vagy a hazai és a nemzetközi közízlés közti különbségeket áthidalni, de azt biztosan kijelenthetjük, hogy Robbie Williams egyaránt megasztár az itthoni és külföldi közönség szemében is" – mondta Gerendai Károly.

Egy valódi világsztár!

Robbie-nak eddigi szólókarrierje során összesen 11 nagylemeze jelent meg, az ezekhez kapcsolódó turnéival szépen fokozatosan az egész világot meghódította, nem mellékesen 17 BRIT Awardsot is bezsebelve. 2006-ban – a mai napig rekordnak számító – 1,6 millió jegyet sikerült eladnia mindössze egy nap alatt, de az ő nevéhez fűződik a legnagyobb létszámú szabadtéri koncert is: három este alatt összesen 375 000 néző látta őt Knebworthben.

Tudtad?

A főszervező elmondta: gondolva arra, hogy hetijegyesek is szép számmal érkeznek majd, mindösszesen 25.000 napijegyet adnak ki a „mínusz egyedik" napra. „Ebből az első 10.000 darabot early bird áron, 18.000 forintért - egy átlagos Sziget nap helyszíni napijegy áráért - lehet megkapni" – adta hírül a főszervező. Azután 20.000 forint lesz a jegy erre a napra... a készlet erejéig. „A hetijegyeseknek pedig 'ajándék' ez a koncert, hisz' a hétnapos bérlet erre a napra is érvényes" – tette hozzá Gerendai. Mi több, további koncerteket is ígérnek aznapra a szervezők. A jegyárusítás az RW koncertnapra február 2-án déltől indul, jó lesz sietni. Bővebb infó itt: http://www.sziget.hu/fesztival/jegy/jegyek
Két magyar is szerepel a Cirque du Soleil legújabb show-jábanhttp://www.life.hu/kult/20150130-ujra-budapesten-a-cirque-du-soleil-quidam-tarsulata-ket-magyar-szereplovel-banhegyi-kataval-es.htmlMár csak pár nap és Budapestre érkezik a Cirque du Soleil Quidam társulata, benne két magyar artistával: Bánhegyi Kata többszörös ugrókötél-Európa- és világbajnokkal, valamint Katona Viktor tornásszal, aki az előadás egyik leglátványosabb légiakrobatika-számában lép színpadra.Kult--Elhunyt Várady Viktória, a Madách Színház színművésznőjehttp://www.life.hu/kult/20150129-elhunyt-varady-viktoria-szinmuveszno-a-madach-szinhaz-muvesze.htmlA Madách Színház színművésznője hosszan tartó, súlyos betegség után életének 41. évében csütörtökön elhunyt. Várady Viktóriát a színház saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.KultElhunyt Bitskey Tibor, a nemzet színészehttp://www.life.hu/kult/20150202-bitskey-tibor-a-nemzet-szinesze-hetfon-elhunyt.htmlA nemzet színésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színész életének 86. évében meghalt. Nyugodjon békében!Kult--Elhunyt Miss Marple alakítója, Geraldine McEwan http://www.life.hu/kult/20150201-elhunyt-geraldine-mcewan-brit-szineszno-miss-marple-alakitoja-1.htmlNyolcvankét éves korában meghalt Geraldine McEwan brit színésznő, aki Agatha Christie bájos, idős nyomozóját, Miss Marple-t alakította tucatnyi brit krimiben.Kult--Nők a világ élén - "Igen, egy nő képes erre!"http://www.life.hu/kult/20150130-osszeallitas-a-vilag-legjelentosebb-politikusnoirol.htmlA címben szereplő idézet Brazília elnökasszonyától származik, és sokat elárul arról, mennyivel nehezebb nőként felérni a politika csúcsaira. Európa egyik legerősebb országának élén viszont nő áll - Angela Merkel, aki egy jelentős szaklap szerint a világ legbefolyásosabb női politikusa, és hamarosan hazánkba látogat. Összeállításunkból megismerkedhettek a világ legbefolyásosabb vezető női politikusaival, akik egytől egyig elsőként töltik be a vezető szerepet országukban. Kult--Szabó Kimmel Tamás: "Szerintem ide farkasok kellenek"http://www.life.hu/kult/20150131-a-radnoti-szinhaz-repertoarjan-a-karamazov-testverek-szabo-kimmel-tamassal-beszelgettunk.htmlDosztojevszkij Karamazov testvérek című regényét már több hazai színház is feldolgozta. Az évad egyik várva várt darabja a Valló Péter rendezte adaptáció, aminek a Radnóti Színház ad otthont. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.