Friss és bombasztikus hír a Sziget háza tájáról: Európa legjobb fesztiváljának "mínusz egyedik" napján, azaz augusztus 10-én a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams lép színpadra az Óbudai szigeten.

Talán Robbie is hallotta, hogy a Sziget Európa legjobb nagyfesztiválja és erről nem szabad lemaradni. Vagy igen, vagy nem, de az biztos, hogy augusztus 10-én a Sziget Fesztiválköztársaság idei "mínusz egyedik" napján a Szabadság Szigetének központi Nagyszínpadán lép fel a világ popszcénájának egyik legnagyobb sztárja. Robbie Williams, aki eddigi turnéin rendszeresen stadionokat töltött meg, most végre néhány fesztiválkoncertet is bevállalt, így a Sziget közönsége az elsők közt élvezheti a legnagyobb RW-slágereket egy speciális hangulatú közegben.

Forrás: Facebook/Sziget Festival Official

"Nem könnyű eleget tenni a Sziget változatos zenei ízlésű közönségének, vagy a hazai és a nemzetközi közízlés közti különbségeket áthidalni, de azt biztosan kijelenthetjük, hogy Robbie Williams egyaránt megasztár az itthoni és külföldi közönség szemében is" – mondta Gerendai Károly.

Egy valódi világsztár!
Robbie-nak eddigi szólókarrierje során összesen 11 nagylemeze jelent meg, az ezekhez kapcsolódó turnéival szépen fokozatosan az egész világot meghódította, nem mellékesen 17 BRIT Awardsot is bezsebelve. 2006-ban – a mai napig rekordnak számító – 1,6 millió jegyet sikerült eladnia mindössze egy nap alatt, de az ő nevéhez fűződik a legnagyobb létszámú szabadtéri koncert is: három este alatt összesen 375 000 néző látta őt Knebworthben.
Tudtad?
A főszervező elmondta: gondolva arra, hogy hetijegyesek is szép számmal érkeznek majd, mindösszesen 25.000 napijegyet adnak ki a „mínusz egyedik" napra. „Ebből az első 10.000 darabot early bird áron, 18.000 forintért - egy átlagos Sziget nap helyszíni napijegy áráért - lehet megkapni" – adta hírül a főszervező. Azután 20.000 forint lesz a jegy erre a napra... a készlet erejéig. „A hetijegyeseknek pedig 'ajándék' ez a koncert, hisz' a hétnapos bérlet erre a napra is érvényes" – tette hozzá Gerendai. Mi több, további koncerteket is ígérnek aznapra a szervezők. A jegyárusítás az RW koncertnapra február 2-án déltől indul, jó lesz sietni. Bővebb infó itt: http://www.sziget.hu/fesztival/jegy/jegyek