Ez nagyon cuki! Gyerekek játsszák el az Oscar-díjra jelölt filmeket

Oscar-díj Oscar-jelölés film szerep Oscar 2015 gyerekek mozi Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zseniális videó készült! Gyerekek újraértelmezték az Oscarra jelölt filmeket. 

Február 22-én adják át az Oscar-díjakat. A legjobb film kategória nyolc filmjét dolgozták át a gyerekek - írja a hvg.hu. Nagyon cuki!

A filmek között szerepel a Sráckor (imádjuk a kisfiút hatalmas körszakállal!), a Grand Budapest Hotel és a The Imitation Game is. A jelöltek listáját ITT elolvashatod.

Lírai divatbemutató és szorongató, politikai lázálom: Tihanyi Anna Berlin bhf. kiállításán jártunkhttp://www.life.hu/kult/20150203-tihanyi-anna-berlin-bhf-megrendezett-fotosorozat-kiallitasan-jartunk-a-capa-kozpontban.htmlBerlin máshogy. Ez is lehetett volna a cikk címe akkor, ha nem Darvasi László író szavait vettem volna kölcsön. Vagy mondjuk az, hogy Berlin belülről. Mert amit eddig a német fővárosról hittem, az valahol nagyon ez, egyébként pedig nagyon nem. Tihanyi Anna fotós meg úgy döntött, jól fejbe vág. És nem csak engem, mindenkit.Kult--Egy jó fekete mindig divatos - Eláruljuk az új kávétrendekethttp://www.life.hu/kult/20150202-ujhullamos-kavezok-budapesten-a-legujabb-kavetrend.htmlEl sem tudod képzelni a reggeleket egy bivalyerős eszpresszó vagy egy habos kapucsínó nélkül? Eláruljuk, min ügyködnek mostanság a baristák. KultThinkstockElhunyt Bitskey Tibor, a nemzet színészehttp://www.life.hu/kult/20150202-bitskey-tibor-a-nemzet-szinesze-hetfon-elhunyt.htmlA nemzet színésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színész életének 86. évében meghalt. Nyugodjon békében!Kult--WÁÓÓÓ! Robbie Williams fellép a Szigetenhttp://www.life.hu/kult/20150202-robbie-williams-popsztar-enekes-augusztus-10en-a-szigeten-lep-fel-a-minusz-egyedik-napjan.htmlFriss és bombasztikus hír a Sziget háza tájáról: Európa legjobb fesztiváljának "mínusz egyedik" napján, azaz augusztus 10-én a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams lép színpadra az Óbudai szigeten.Kult--Elhunyt Várady Viktória, a Madách Színház színművésznőjehttp://www.life.hu/kult/20150129-elhunyt-varady-viktoria-szinmuveszno-a-madach-szinhaz-muvesze.htmlA Madách Színház színművésznője hosszan tartó, súlyos betegség után életének 41. évében csütörtökön elhunyt. Várady Viktóriát a színház saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.KultMár most megvan az év legdurvább színészi átalakulásahttp://www.life.hu/kult/20150128-filmkritika-a-foxcatcher-premierjen-az-idei-oscar-gala-egyik-legtobbszor-jelolt-filmjerol.htmlHa valaki későn ér a moziba és lemarad a főcímről, valószínűleg sosem jön rá magától, hogy Steve Carrell játszott az idei Oscar-gála egyik legtöbbször jelölt filmjében. De még hogy! Foxcatcher, kritika.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.