kulturális programajánló hétvége koncert Programajanló program előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyalatáig még egy hetet várnod kell, de ez a hétvége garantáltan nem lesz sem egérszürke, sem galambszürke. Ismét színes programokat ajánlunk! 

1. Belga sörvacsora
Dunaparti Matróz Kocsma
2015. február 19.

„Een biertje drinken" - mondja a belga, ha sörözni indul. Tegyél így te is, és látogass el a Dunaparti Matróz Kocsma belga sörvacsorájára. Ha már unod az olaszt, a franciát és a mexikóit, kóstold meg a belga specialitásokat, amiket a legjobb belga sörökkel öblíthetsz le. Bár február 19. még messze van, mi időben szólunk, hogy le ne maradj!

Forrás: Thinkstock

2. Lány a Liftben koncert
Mika Tivadar Mulató
2015. február 11.

Egy jó borozás-sörözés még jobb lehet, ha közben egy remek női hang búg az ember fülébe. Ezt az élményt ígéri a Lány a Liftben, a Mika Tivadar Mulatóban. A zenekar hangszeresei egyébként a Mika dolgozói, a remek hangot pedig Rozsnyik Borka szolgáltatja. Hogy miért Lány a Liftben? A koncerten talán még ezt is elárulják!

Forrás: Facebook/Lány a Liftben

3. Láthatatlan látható
Trafó Kortárs Művészetek Háza
2015. február 6-7.

Táncoló drapériák, miniatűr helikopterek által távirányított lufik, Űrodüsszeia – elég elvontnak ígérkezik a MOME hallgatók közreműködésével készült norvég-japán előadás. A norvég Heine Avdaltól és a japán Yukiko Shinozakitól léggömb-balett érkezik február 6-án és 7-én a Trafóba.

Fotó: Kurt Van der Elst

4. Budapesti Mangalica Fesztivál
Szabadság tér
2015. február 6-8.

A belváros közepére érkezik a Mangalica Fesztivál. Hurka, kolbász, szalonna, sonka... Ezeket érdemes végigkóstolnod, aztán másnap majd ledolgozod az edzőteremben...

Forrás: mangalicafesztival.hu

5. Jupiter felemelkedése
2015. február 5-től
Minden mozi

Február 5-én debütál Mila Kunis és Channing Tatum új filmje. Ha a sci-fi nem is a te világod, akkor is érdemes megnézni a Jupiter felemelkedését, mert ezután biztosan több sci-fire ülsz majd be, és nem csak a pasid kedvéért. És ugye már említettük, hogy Channing Tatum is szerepel benne?

Channing Tatum és Mila Kunis Forrás: Facebook/Jupiter Ascending

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.