Sam Taylor-Johnson rendező E.L. James film feleség forgatás Szürke 50 szereplés cáfolat A szürke ötven árnyalata folytatás Jamie Dornan szóvivő premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte bombaként robbant a hír, hogy a Christian Grey karakterét alakító Jamie Dornan már nem szeretné tovább vinni A szürke ötven árnyalata folytatásait. A szóvivő cáfol, a feleség hozzáállása azonban magáért beszél.

Amióta az ausztrál NW magazin feldobta, azóta ezen csámcsog a fél világ. A lap információi szerint ugyanis Jamie Dornan már nem szeretne szerepelni A szürke ötven árnyalata erotikus filmadaptáció következő részeiben.

Jamie Dornan és felesége, Amelia Warner Forrás: AFP/Leon Neal

Análöklözéshez bimbózó érzelmek

A Life.hu sem tudta megállni, hogy ne nézze meg A szürke ötven árnyalata mozifilmet, amiről végül a szerkesztőség minden tagjának megvolt a véleménye - kattints ide értük! Teljes filmkritikánkat pedig itt találod.

Folytatások ide vagy oda, ami azt illeti, a híresztelések szerint a film rendezőjének, Sam Taylor-Johnsonnak is elege van a szürke minden árnyalatából: állítólag nagyon rossz a viszony közte és a könyv szerzője, E. L. James között, a forgatások sokszor az ő vitáiktól voltak hangosak. Mégis úgy gondoljuk, érdemes megfontolnia a dolgot, tekintve, hogy a film már csak a premier napján 4,6 millió angol fontot hozott a konyhára, ezzel pedig az év legsikeresebb filmjeként emlegetik.

Itt az újabb exkluzív rész! Nézd meg A szürke ötven árnyalata kulcsjelenetét!http://www.life.hu/news/20150205-a-szurke-otven-arnyalata-cimu-film-ujabb-exkluziv-jelenete-kerult-nyilvanossagra.htmlA szürke ötven árnyalata egyik legfontosabb jelenetét hozták nyilvánosságra a mai Today Show-ban.News--A szürke ötven árnyalata: Több nyögésre számított Anastasia magyar hangja, Földes Eszter (18+)http://www.life.hu/bulvar/20150206-tobb-nyogesre-szamitott-anastasia-magyar-hangja-foldes-eszter-a-szurke-otven-arnyalataban.htmlVan, aki már látta az erotikus regénytrilógiából készült filmet, sőt, azt is tudja, milyen érzés Anastasia Steele bőrébe bújni. Ő a fiatal nő magyar szinkronhangja, Földes Eszter.TV + BulvárOrigoMit rejt a fájdalom vörös szobája? Újabb részlet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/kult/20150206-a-szurke-otven-arnyalata-ujabb-teljes-jelenteben-christian-grey-megmutatja-a-fajdalom-voros-szobajat.htmlÚjabb teljes jelenet A szürke ötven árnyalatából: nézd meg, hogyan vezeti be Christian Grey a fájdalom vörös szobájába Anastasia Steele-t.KultOrigoLuxus-hancúrszettet tervezett piacra A szürke ötven árnyalata írónőjehttp://www.life.hu/intim/20150208-e-l-james-a-szurke-otven-arnylata-konyv-iroja-luxus-szexkiegeszitoket-tervezett.htmlA Fájdalom Vörös Szobája - ezt a nevet kapta az a tízdarabos, barna bőrből készült exkluzív szexkellék-kollekció, amelyet A szürke ötven árnyalata írónője tervezett.IntimAFPDakota Johnson dekoltázsával népszerűsíti A szürke ötven árnyalatáthttp://www.life.hu/trend/20150212-dakota-johnson-a-szurke-otven-arnyalata-berlini-vilagpremierjen-mely-dekoltazzsal-jelent-meg.htmlTúl vagyunk a film világpremierjén: nézd meg, miben vette be a vörös szőnyeget Berlinben A szürke ötven árnyalata színésznője, Dakota Johnson.Trend--"Éhes vagy?" "Nagyon!" - Újabb ízletes jelenet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/kult/20150208-konyhai-palacsintasutos-jelenet-a-szurke-otven-arnyalata-filmbol.htmlNa, jó! A szürke ötven árnyalata marketingesei nem viccelnek: egyre kapjuk az újabb és újabb jeleneteket a filmből. Most a konyhába kalauzolnak bennünket.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.