Szinte bombaként robbant a hír, hogy a Christian Grey karakterét alakító Jamie Dornan már nem szeretné tovább vinni A szürke ötven árnyalata folytatásait. A szóvivő cáfol, a feleség hozzáállása azonban magáért beszél.

Amióta az ausztrál NW magazin feldobta, azóta ezen csámcsog a fél világ. A lap információi szerint ugyanis Jamie Dornan már nem szeretne szerepelni A szürke ötven árnyalata erotikus filmadaptáció következő részeiben.

Jamie Dornan és felesége, Amelia WarnerForrás: AFP/Leon Neal

És hogy miért? Nos, a magazin szerint felesége, Amelia Warner az, aki nehezen viseli a forgatások és a premierek körüli felhajtást, nem is beszélve a film szexjeleneteiről, ha egyáltalán volt ilyen.„Amelia még nem látta a filmet, de nem is hinném, hogy megnézi. Őszintén szólva megérteném, ha nem teszi" – mondta Christian Grey karakterének alakítója egy korábbi interjújában. „A sajtóban megjelent minden információ csak színtiszta találgatás, mivel a stúdió még nem állapodott meg a folytatásban" – jelentette ki a sztár szóvivője a DailyMailnek.

Análöklözéshez bimbózó érzelmek
A Life.hu sem tudta megállni, hogy ne nézze meg A szürke ötven árnyalata mozifilmet, amiről végül a szerkesztőség minden tagjának megvolt a véleménye - kattints ide értük! Teljes filmkritikánkat pedig itt találod.

Folytatások ide vagy oda, ami azt illeti, a híresztelések szerint a film rendezőjének, Sam Taylor-Johnsonnak is elege van a szürke minden árnyalatából: állítólag nagyon rossz a viszony közte és a könyv szerzője, E. L. James között, a forgatások sokszor az ő vitáiktól voltak hangosak. Mégis úgy gondoljuk, érdemes megfontolnia a dolgot, tekintve, hogy a film már csak a premier napján 4,6 millió angol fontot hozott a konyhára, ezzel pedig az év legsikeresebb filmjeként emlegetik.