kulturális programajánló macaron mozi dzsungel szépség vodka programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hétvége tényleg színesnek ígérkezik. Ha a dzsungelben kalandoznál, de éppen nem jutsz el oda, semmi gond, eláruljuk, hol teheted ezt meg a legegyszerűbben. Ha inkább a világ legjobb vodkáit vagy macaronjait kóstolnád meg, azt is megsúgjuk, hova érdemes menned. Íme, a Life.hu heti programajánlója. 

Szépségnap Kerekesszékes Hölgyeknek
2015. március 20.
Douglas, Allee Bevásárlóközpont

A kerekesszékes nők gyakran nem mernek kibontakozni. A Douglas szépségnapján most szakértők segítenek a hölgyeknek, hogy jobban megmutathassák nőiességüket. A kezdeményezéssel remélik, hogy hamarosan új kapuk nyílhatnak meg a mozgássérült nők előtt.

Forrás: Thinkstock

Kaland a dzsungelben
2015. március 7. - április 12.
Magyar Mezőgazdasági Múzeum

Nem mindennapi kaland várja azokat, akik ellátogatnak a Mezőgazdasági Múzeum dzsungelébe. A trópusi esőerdőket mutatja be a kiállítás, amely egy óriástársasjáték is egyben. Az esőerdők állataival, növényeivel ismerkedhetnek a dzsungelkalandorok, miközben folyamatosan kérdésekkel, fejtörőkkel teszik próbára őket. Ne hagyd ki!

Forrás: Thinkstock

Samba
2015. március 19-től
Minden mozi

Március 19-én mutatják be a mozikban a Samba című filmet. Emlékszel még az Életrevalókra? Ha tetszett, a Sambát is szeretni fogod. Ráadásul ismét Omar Sy a főszereplő. Humoros, érzelmeket nem nélkülöző alkotás, a franciák körében hatalmas sikert aratott.

Forrás: Vertigo Média

Macaron Nap
2015. március 20.
Akvárium Klub

Ki tudna nemet mondani a legnépszerűbb édességre, a macaronra? A legjobb macaronokat szuper cukrászdák és macaronárusok mutatják be az Akváriumban. Édességre fel!

Forrás: macaronnap.hu

Vodka Show
2015. március 21.
Sofitel Budapest Chain Bridge

A Duna-parti Sofitel hotelben mutatják be a legmenőbb, legfinomabb, legnemesebb vodkákat. Ha lélekben egy kicsit orosz vagy, vagy legalábbis szereted a vodkát, érdemes ellátogatnod a rendezvényre, ugyanis 100 fajta vodkát kóstolhatsz meg. Nem érdemes kocsival menni...

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.