Visongva ünnepelte kolléganőjét Justin Timberlake a vasárnap esti iHeartRadio gálaestjén. Annyira cuki!

Nem az iHeartRadio által kiosztott díj az első, amelyet Taylor Swift bezsebelhetett pályafutása során, ennyire azonban még tuti, hogy nem láttad örülni semminek a mindössze 25 éves énekesnőt.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Taylor, aki az este során három fényes kis szobrocskát vihetett haza, örömében osztozott kollégája, Justin Timberlake is, amikor a legjobb dalszövegért járó elismerés kihirdetésekor a countryénekesből lett popsztár nevét mondták.

Justinra, akinek felesége, Jessica Biel mindenórás kismama, rá sem lehetett ismerni: kiabált, nevetett, a szívére tette a kezét, majd Taylor nevében meg is köszönte a díjat – persze egy pillanatig sem vette komolyan magát, mint ahogyan az alábbi videóban is látszik:

Taylor Swift volt a március 29-én megrendezett iHeartRadio díjátadó legnagyobb nyertese. Nem csupán a legjobb dalszövegért járó elismerést vehette át, övé lett „Az év művésze" és „Az év dala" cím is. Ám nem csupán ezért örülhetett annyira a mostanában Calvin Harrisszel találkozgató énekesnő, hiszen DJ barátja „A legjobb táncdal" kategóriában került ki győztesként.