Megválik legismertebb szerepétől a híres magyar színésznő

Forrás: Orlai Produkciós Iroda -
szerep Orlai Produkciós Iroda színház Belvárosi Színház Vári Éva Edith Piaf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Most már tudom, mit jelent, hogy nem bánok semmit" - mondta el egy korábbi interjúban legendás szerepe kapcsán Vári Éva, aki több mint harminc évvel ezelőtt állt először Edith Piafként a színpadra, és aki több mint 500 sikeres előadás után most megválik a legendás francia sanzonénekes szerepétől.

Szinte eggyé vált Edith Piaf szerepével az ismert magyar színésznő, ami nem is csoda, hiszen számos színházban évtizedekig játszotta sikerrel a francia sanzonénekes életéről szóló darabot, melyet az utóbbi három évben az Orlai Produkciós Iroda égisze alatt, a Belvárosi Színházban láthattak a nézők.

Forrás: Orlai Produkciós Iroda

"Harminc év egy ember életében, egy nő életében sok. Ha visszagondolok arra, amikor bemutattuk, akkor nem értem, hogyan mertem én kiállni ezzel, mert most már tudom, mit jelent az, hogy nem bánok semmit sem" - mesélte még korábban a szerep kapcsán Vári Éva, akit rajongói legközelebb az Aranytó című darabban, Benedek Miklós oldalán láthatnak.

Remekelt az Operettszínházba visszatérő Szinetár Dóra http://www.life.hu/kult/20150316-szinetar-dora-visszatert-az-operettszinhazba-es-a-kozonseg-imadta-az-en-es-a-kisocsem-cimu-darabban.html Imádta a közönség a színésznőt, aki az Én és a kisöcsém című darabban tért vissza az Operettszínház színpadára. Dórát családja is elkísérte a premierre. Kult -- Kis híján tragédia történt a Győri Nemzeti Színházban - Júdás megformálója majdnem felakasztotta magát http://www.life.hu/kult/20150302-kis-hijan-tragedia-tortent-a-gyori-nemzeti-szinhazban-judas-megformaloja-sandor-peter-majdnem.html Baleset történt a Győri Nemzeti Színházban. A Jézus Krisztus szupersztár egyik leglátványosabb jelenetében – mikor Júdás felakasztja magát egy toronyban – Sándor Péter elvétette a mozdulatot és fulladozni kezdett. Kult Origo Döntöttek: Eszenyi Enikő marad a Vígszínház élén http://www.life.hu/kult/20150225-dontottek-eszenyi-eniko-marad-a-vigszinhaz-elen.html Eszenyi Enikő vezeti tovább a Vígszínházat. Kult Origo Elhagyja az Operettszínházat Brasch Bence http://www.life.hu/bulvar/20140626-visszaadta-szerepeit-a-budapesti-operettszinhazban-brasch-bence.html A Csillag születik egykori üdvöskéjét a musical műfajtól visszavonuló Dolhai Attila egyik utódjaként tartották számon, most mégsem veszi át a stafétát a sztártól, szeptembertől ugyanis a Színművészeti Egyetem hallgatója lesz. TV + Bulvár Origo Színházban él a Barátok közt sztárja http://www.life.hu/kult/20140409-seprenyi-laszlo-a-baratok-kozt-bartha-krisztianja-a-pesti-magyar-sziniakademian-tanul.html Seprenyi László, a Barátok közt Bartha Krisztiánja a Life.hu-nak elmesélte, hogy mióta a Pesti Magyar Színiakadémián tanul, szinte beköltözött a színházba. Kult RTLKLUB Szegény! Levágták a lábujját az Operettszínház sztárjának, Topinak http://www.life.hu/drlife/20140625-topinak-azaz-farago-andrasnak-levagtak-az-egyik-labujjat-cukorbetegsege-miatt.html Egy hónapig feküdt kórházban, leadott harminc kilót, ráadásul az egyik lábujját is le kellett vágni Faragó Andrásnak, aki cukorbetegséggel küzd. Dr. Life --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.