Olyan programokat hoz a nyuszi a hétvégére, amelyekre érdemes ellátogatni. Ha már unod a tojásfestést, és a kölnit, inkább válaszd a jobbnál jobb koncerteket, sportprogramokat, és mozogd le az ünnepi sonkával elfogyasztott kalóriákat, vagy vidd el egy körre a gyerekeket a nyusziexpresszen.

1. Robert Davi Sings Sinatra
Április 27.
Papp László Sportaréna

Robert Davi, a filmvilág egyik legismertebb kemény fiúja. Akarod hallani, milyen kifejezően énekel a legtöbbször rosszfiú szerepekben játszó Davi? Hát persze, hogy akarod! Élvezd a Sinatra dalokat új köntösben, és persze Gájer Bálint vendégszereplését.

Forrás: AFP

2. A Szkalla lányok jubileumi előadás
Április 4.
Nemzeti Színház

A két csodálatos színésznő, Béres Ilona és Tordai Teri április 4-én ötvenedszer játssza el ezt a különleges, kifejezetten rájuk szabott Macskajáték átiratot. A Szkalla lányok elhagyja minden mellékszereplőjét ebben a változatban, csak a testvérpár szívderítő, olykor szívszorító beszélgetései maradtak meg az előadásban.

Forrás: Nemzeti Színház

3. Bringatúra a Fertő tó körül
Április 17-19.
Fertőrákos

Végre itt a tavasz, pattanj biciklire! Balogh Zsolt crosstraining edző hajóúttal egybekötött bringatúrát szervez a Fertő tó körül. Hidd el, büszke leszel magadra, hogy ennyit tekertél, és még a lábizmaidnak is jót tesz a biciklizés.

Forrás: Thinkstock

4. Boomerang Nyusziexpressz
Április 8.
Vasúttörténeti Park

A Nyusziexpressz április 5-én húsvéti díszben pompázó vonattal szállítja az utasokat a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba, ahol különleges húsvéti programok várják elsősorban a gyerekeket. Ha még nincs húsvéti programod a családdal, szálljatok fel a Nyusziexpresszre!

Forrás: www.vasuttortenetipark.hu

5. Mészáros Máté: Hinoki
Április 9-10.
Trafó Kortárs Művészetek Háza

Tavaly októberben bemutatott Hinoki című koreográfiájának továbbgondolásával érkezik a Trafó Kortárs Művészetek Házába Mészáros Máté: az űrbéli tájat megelevenítő Hinoki 2.0 című előadást április 9-én és 10-én nézhetik meg az érdeklődők.

Forrás: Trafó Kortárs Művészetek Háza