Újabb magyar filmsiker külföldön: Vilniusban tarolt az Utóélet

film Utóélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét zajos sikert aratott külföldön az elmúlt évek egyik legjobb magyar filmes alkotása, az Utóélet, melynek főszereplőjét, Kristóf Mártont választották a 20. Vilniusi Nemzetközi Filmfesztivál legjobb színészének.  

Litvánia egyik legjelentősebb kulturális eseménye a Vilnusi Filmfesztivál, melynek programjában évente több mint 200 alkotás szerepel, így hatalmas elismerésnek számít, hogy idén az öttagú nemzetközi zsűri Kristóf Mártont, az Utóélet főszereplőjét választotta a legjobbnak.

Zomborácz Virág, Utóélet Forrás: Zomborácz Virág

Zomborácz Virág filmje már korábban is számos nemzetközi sikert ért el, március közepén például a közönség szavazatai alapján megnyerte a 33. Bergamo Nemzetközi Filmfesztivál első díját és az elismeréssel a nyertesnek járó 5000 euró értékű BFM-Banca Popolare di Bergamo-díjat is megkapta.

Az Utóéletet immár több mint 21 ezren láttak országszerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.