Szegedre jön a szexi sportolónő, Katarina Witt

Forrás: AFP -
Ronin Katarina Witt divattervező olimpiai bajnok Robert De Niro Verdi műkorcsolya előadás Szegedi Szabadtéri Játékok Gérard Depardieu Szeged Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gérard Depardieu tavalyi vendégszereplése után ismét igazi világsztár érkezik a Szegedi Szabadtéri Játékok megnyitójára: a szexi Katarina Witt olimpiai, világ- és Európa-bajnok műkorcsolyázónő különleges műsorral lepi majd meg a közönséget.

A sportolónő egyébként filmekben is szerepelt már, például Robert De Niro mellett a Ronin című moziban. Szegeden Az álarcosbál című Verdi opera bálkirálynőjét fogja játszani. Az előadás csúcspontja a báli jelenet lesz, amikor hatalmas jégpályává alakul a színpad, és látványos jégtáncrevüt láthat a közönség. A népszerű műkorcsolyázó ebben a részben jelenik majd meg. Katarina Witt jelmezét a híres divattervező, Náray Tamás tervezi.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.