Gondoltad volna, hogy megleshetsz régi épületeket belülről anélkül, hogy be kellene szöknöd? És az eszedbe jutott már, milyen jó lenne újra lázadó tininek lenni, és az egyik legkeményebb magyar zenekar koncertjén tombolni? Megteheted ezeket a hétvégén, de ha inkább egy jó zongora koncertshow-ra vágysz, eláruljuk, hova érdemes menned. 

1. Temperamento - Szentpéteri Csilla&Band koncertshow
Április 18.
Pestszentimrei Sportkastély

Az elismert Botafogo táncegyüttes és Zséda vendégszereplésével üzen a zongorázás koronázatlan királynője, Szentpéteri Csilla a fiataloknak: zongorázni nem csak unalmasan lehet.
Temperamentum és szenvedély, fergeteges ritmusok, egyedi látványvilág - ezt ígéri a fergeteges koncertshow programja. 

Forrás: Facebook/Szentpétery Csilla Band

2. Tankcsapda, Ganxta Zolee és a Kartel
Április 18.
Syma Rendezvénycsarnok

Hogy robbantják fel a legnagyobb rosszfiúk a színpadot? Pont úgy, ahogy a Tankcsapda és Ganxta Zolee. Lukács Laciék lemezbemutatója garantáltan nagy buli lesz. Elő a bakancsot és a rocker énedet, és indulás tombolni a nehéz fiúk koncertjére.

3. Budapest100
Április 18-19.
Budapest

Minden ház érdekes! - ez az idei Budapest100 jelmondata. Április 18-án és 19-én megnézheted azokat a házakat a fővárosban, amelyek pontosan 100 éve épültek. A házak lakói érdekes történeteket mesélnek neked lakóhelyükről, de meglátogathatsz iskolákat, templomokat is.Több száz eseményt kínálnak az épületek: közös reggeli, zene, sőt, még egy divatbemutatóba is belefuthatsz.

Fotó: Budapest100/Danyi Balázs

4. Snétberger-Jormin-Baron trió
Április 19.
Zeneakadémia

A gitárvirtuóz Snétberger Ferencet Anders Jormin bőgőn és Joey Baron dobon kíséri április 19-én a Zeneakadémián. Ha egy egészen új fajta zenét hallgatnál, itt a helyed, ugyanis Snétberger olyan stílust teremtett, ami egyedülálló.

Snétberger Ferenc gitárművészFotó: Bielik István - Origo

5. Tap Factory
Április 19.
Budapesti Kongresszusi Központ

A Tap Factory az utcai zenétől a dobokon és a sztepptáncon keresztül az akrobatikáig mindent felvonultat, amitől szórakoztató és látványos lehet egy előadás. A hip-hop és az új cirkusz elemeit élőzenével vegyítő műsorban ráadásul igencsak szemrevaló úriemberek szerepelnek. Van még kérdés? Ugye, hogy ezt meg kell nézni!

Forrás: www.tapfactory.hu