Karafiáth Orsolya: „Józanul teljesen máshogy nézem önmagamat"

Forrás: WikiPedia -
verseskötet megjelenés ivás Karafiáth Orsolya költőnő alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
6 éve, hogy abbahagyta az ivást a költőnő, aki sosem titkolta alkoholproblémáját.

Nehéz időszak áll Karafiáth Orsolya mögött. Az extravagáns költő-írónő éveken át küzdött alkoholproblémákkal, azonban immár 6 éve, hogy búcsút mondott az italnak.

Forrás: WikiPedia
Kutyák és költők, mintha ikrek lennének - figyelemfelkeltő fotósorozat http://www.life.hu/news/20141209-kutyak-es-hires-koltok-irok-pozolnak-egymas-mellett-egy-olasz-fotos-dan-bannino-fotosorozataban.html Egy olasz fotós a kutyák embertelen sorsára szeretné felhívni a figyelmet legfrissebb fotósorozatában, amelyen a blökik és hozzájuk hasonló híres írók pózolnak. News Origo Meghalt Fodor Ákos, költő http://www.life.hu/kult/20150222-meghalt-fodor-akos-kolto-a-haiku-forma-muveloje.html Életének 70. évében február 21-én szombaton elhunyt Fodor Ákos költő, műfordító, a magyar nyelvű haikuköltészet legnagyobb alakja - tájékoztatta Podonyi Hedvig, a művész felesége vasárnap az MTI-t. Kult Origo Ennyi alkohol kell egy szuperrandihoz http://www.life.hu/intim/20150310-egy-pohart-bor-utan-vonzobbnak-tartjak-egymast-az-emberek.html Azok, akik igazán szeretnék lenyűgözni randipartnerüket, általában egy pohárka italnál nem fogyasztanak többet – derült ki egy kutatásból. De mennyi is az annyi ital tekintetében, ha egy szuper randit szeretnénk? Intim Thinkstock Alkohol, szex, fű - Ezeket kapta anyjától a 16 éves lány szülinapjára http://www.life.hu/news/20150416-durva-bulit-rendezett-lanyanak-az-anya.html A világ egyik legdurvább buliját hozta össze lányának a 35 éves Rachel Lenhardt. Alkohol, fű, 25 centis péniszek vettek részt a botrányos eseménysorozatban. News Thinkstock A férfiak kihalnak? Van egy nagyobb probléma http://www.life.hu/drlife/20130507-szakertok-szreint-a-ferfiak-5-millio-ev-mulva-kihalnak-az.html Vége a férfiaknak? A szakértők még 5 millió évet jósolnak nekik - és a folyamat már beindult. Ehhez hasonló szalagcímekkel jelentek meg írások amerikai honlapokon. Jenny Graves, az egyik legnevesebb ausztrál női tudós szerint a férfiak a kihalás szélén állnak, mégpedig Y-kromoszómájuk sérülékenysége miatt. Dr. Life -- Nánási Pál szemével Viola Szandra költőnő http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20141202-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-viola-szandra-koltono-meztelen-portreja.html Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási Pál --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.