Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Jonathan Franzen világnap díszvendég Millenáris kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön nyílik a Millenáris parkban a 22. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, amelynek díszvendége Jonathan Franzen amerikai író lesz. 

A könyv és a szerzői jogok április 23-i világnapjához (Shakespeare és Cervantes halálának napjához) időzített kiállítás és vásár csütörtöktől vasárnapig tart. A tavalyi fesztivál egyébként látogatórekordot döntött.

Forrás: Copyright (c) Christopher Elwell 2009/Chris Elwell

Az idei díszvendég a Javítások és a Szabadság című könyvek világhíres írója, Jonathan Franzen lesz. Az író látogatásával egy időben az Európa Könyvkiadónál megjelenik az eredetileg 2006-os Diszkomfortzóna című esszégyűjteménye is.

Az eseményen idén is megrendezik az Európai Elsőkönyvesek Fesztiválját, mely a fiatal európai írótehetségeket karolja fel. A fesztivál egyik leglátogatottab helyszíne minden évben a Gyerek(b)irodalom, ahol idén is rengeteg megelepetés várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.