Joaquin Phoenix depresszió Irrational Man Káprázatos holdvilág Woody Allen szerelem főszereplő Emma Stone életvidám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyira nem kell meglepődni ezen a friss szerelmes sztorin, a színészek ugyanis Woody Allen legújabb filmjében találnak egymásra.

A híres rendező legújabb mozijában Emma Stone és Joaquin Phoenix játsszák a főszerepet. Az Irrational Man című filmben a színész egy középkorú depressziós filozófiaprofesszort alakít, aki beleszeret a fiatal és életvidám tanítványába, vagyis Emma Stone-ba, Woody Allen legújabb múzsájába. A rendező őt kérte fel előző filmjének, a Káprázatos Holdvilágnak főszerepére is.

Szünetet tart Emma Stone és Andrew Garfield?

A sztárpár egyik titkos, ám állítólag annál biztosabb forrása szerint a színészpáros a szakítás szélén áll. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A mozi első trailere már megérkezett.

A világpremier a cannes-i filmfesztiválon lesz, nálunk szeptemberben mutatják be.

Kedvenc Woody Allen-dumáink

A Life.hu összegyűjtötte Woody Allen legjobb aranyköpéseit a szerelemről és a szebbik nemről.

„Most lehet harcolni dolgokért, most elszántnak kell lenni" – 60 éves lett Máté Gáborhttp://www.life.hu/kult/20150429-mate-gabor-szinesz-hatvan-eves-lett.htmlMáté Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező, érdemes művész, a Katona József Színház igazgatója április 29-én 60 éves lett – írja a szinhaz.hu.KultFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghalt Elvis Presley dalszerzőjehttp://www.life.hu/kult/20150428-sid-tepper-a-legendas-dalszerzo-94-eves-koraban-elhunyt.htmlElhunyt Sid Tepper dalszerző, aki Elvis Presley-nek és a Beatles-nek is írt slágereket. KultOrigoÉljen május elseje! - Így kapcsolódj ki a hétvégénhttp://www.life.hu/kult/20150427-kulturalis-programajanlo-aprilis-30-majus-3.htmlVégre egy hosszú hétvége! Összegyűjtöttük a legjobb koncerteket és programokat május első hétvégéjére, így neked már csak az a dolgod, hogy kiválaszd, melyikek tetszenek a legjobban. Kult--Puzsér ittasan vezetett – komoly büntetést kapotthttp://www.life.hu/kult/20150430-puzser-robert-televizios-szemelyiseget-ittas-vezetes-miatt-buntettek-meg-elvettek-a-jogositvanyat.htmlEgy évre bevonták a jogosítványát és komoly pénzbüntetést is fizetnie kellett Puzsér Róbertnek amiatt, mert néhány éve ittasan vezetett.KultOrigoSzeptemberben jön az új Adele albumhttp://www.life.hu/kult/20150430-adele-enekesno-uj-albumot-ad-ki-szeptemberben.htmlElső néhány slágere hatalmas sikert aratott az énekesnőnek, majd közel két évig háttérbe vonult a rivaldafényből. Hamarosan visszatér. Kult--Julianna Margulies is csillagot kaphttp://www.life.hu/kult/20150428-julianna-margulies-kapja-a-2550-csillagot-a-hollywoodi-hiressegek-setanyan.htmlCsillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Julianna Margulies, a leginkább a Vészhelyzet és A férjem védelmében című tv-sorozatokból ismert amerikai színésznő.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.