Újabb külföldi sztárok érkeznek a Strand Fesztiválra!

Forrás:Life.hu -
zene Zamárdi fellépő Strand Fesztivál zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nevesebb fellépők érkeznek az idei STRAND fesztiválra, melyet harmadik alkalommal rendeznek meg. 

Az augusztus 19-22. között Zamárdiban megrendezésre kerülő STRAND - Nagyon Zene Fesztivál nemzetközi programja újabb sztárokkal bővül.

STRAND Fesztivál Zamárdi 2014 Forrás:Life.hu

A korábban bejelentett Simple Plan, Steve Aoki, az All Time Low és a New Found Glory mellé érkezik az új, brit sikerbanda, a nagyfesztiválok idei kedvence, a Glass Animals. Fellép a londoni drum and bass és dubstep duó, a Delta Heavy. A STRAND közönségét ugráltatja majd körbe-körbe másfél órán át a hiphop legenda, a House of Pain, és színpadra lép a Diplo vezette Major Lazer project tagjaként is ismert Jillionaire, valamint DJ Yoda, az ugyancsak hiphop alapokra építkező producer.

Bármelyik pillanatban újra indulhat a belvárosi óriáskerék, a Szigeten viszont nem fog forognihttp://www.life.hu/news/20150421-barmelyik-pillanatban-ujra-indulhat-a-belvarosi-oriaskerek-a-szigeten-viszont-nem-fog-forogni.htmlMár építik a belvárosi óriáskereket, amelynek első alkatrésze április 10-én érkezett meg Budapestre.News--WÁÓÓÓ! Robbie Williams fellép a Szigetenhttp://www.life.hu/kult/20150202-robbie-williams-popsztar-enekes-augusztus-10en-a-szigeten-lep-fel-a-minusz-egyedik-napjan.htmlFriss és bombasztikus hír a Sziget háza tájáról: Európa legjobb fesztiváljának "mínusz egyedik" napján, azaz augusztus 10-én a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams lép színpadra az Óbudai szigeten.Kult--Hatalmas show-val érkezik a világhírű DJ a Sziget utolsó napjánhttp://www.life.hu/kult/20150211-hatalmas-showal-erkezik-martin-garrix-a-vilaghiru-dj-a-sziget-utolso-napjara.htmlRemek hírek érkeztek a Sziget háza tájáról. Kiderült, hogy a mainstream elektronikus zene legfiatalabb szupersztár DJ-je, Martin Garrix prezentálja majd a leglátványosabbnak ígérkező end show-t.Kult--Hogyan legyek jó nő? Modern hippi smink - fesztiválokon kötelező!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150427-takacs-nora-modern-vagany-hippi-sminket-keszit.htmlEgy élénk, türkiz színnel csodás sminket lehet készíteni. Íme, a kedvencem: a modern hippis smink, ami tökéletes lesz nyáron bármelyik fesztiválon.Hogyan legyek jó nő--Egy év kimaradás után újra lesz Hegyalja fesztiválhttp://www.life.hu/trend/20150403-hegyalja-fesztival-lesz-nyaron-egy-ev-kimaradas-utan.htmlA 15 éves múltra visszatekintő fesztivál a tavalyi kihagyás után újra visszatér. A korábbi évekhez képest sokkal színesebb zenei felhozatalt ígérnek a szervezők.Trend--A B.my.Lake fesztivál elköltözikhttp://www.life.hu/bulvar/20150224-b-my-lake-fesztival-elkoltozik-zamardiba-a-strand-fesztival-fogadja-be.htmlMeglepő felfedezést tett a Life.hu: a balatonvilágosi B.my.Lake fesztivál elköltözik Zamárdiba. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.