Boggie: "Átszellemülten énekelek" - Gőzerővel próbál az eurovízióra az énekesnő

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Boggie Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu egyenesen Bécsből, az Eurovíziós Dalfesztivál próbáiról jelentkezik. - Túl van a második eurovíziós próbanapon Boggie. Az énekesnő elmondta, hogy bár fáradt, egyre magabiztosabbnak érzi magát és várja a fellépéseket. Videónkból kiderül, hogy milyen reményekkel áll színpadra Boggie, miért nem változtattak a koreográfián és hogy tart-e valamelyik versenytársától. 
First lady lesz Natalie Portmanhttp://www.life.hu/kult/20150515-natalie-portman-lesz-a-foszereplo-jackie-kennedy-first-lady-eletrajzi-filmjeben.htmlA Fekete hattyú színésznőjét a legendás Jackie Kennedyként láthatjuk viszont hamarosan a filmvásznon.Kult--Műfaji zónákra lesz osztva az idén a Szigethttp://www.life.hu/kult/20150514-mufaji-zonakra-lesz-osztva-az-iden-a-sziget-lakatos-mark.htmlA hasonló műfaji "ernyő" alá sorolható programhelyszínek az idén műfaji zónákba tömörülnek. De nem ez lesz az idén az egyetlen újdonság a 23. Szigeten, amit augusztus 10-17 között rendeznek meg.KultOrigoTáncold át az egész hétvégét! http://www.life.hu/kult/20150513-kulturalis-programajanlo-majus-14-17.htmlEzen a hétvégén a táncé a főszerep: rophatod német retró-technóbulin, Király Viktor fantasztikusnak ígérkező koncertjén, de választhatsz magadnak táncot a Nagy Táncválasztón. Aztán pedig leöblítheted az élményt egy korsó belga sörrel, esetleg múzeumlátogatással. Kult--Most akkor tényleg jön a Szex és New York 3?http://www.life.hu/kult/20150514-sarah-jessica-parker-egyre-tobbet-utal-arra-hogy-jon-a-szex-es-new-york-3.htmlEgyre több jel utal arra, hogy igen a válasz a fenti kérdésre, a hír fő forrása pedig nem más, mint maga Sarah Jessica Parker.Kult--Jordán Tamás meglepő vallomást tetthttp://www.life.hu/kult/20150512-jordan-tamas-azert-akart-szinesz-lenni-hogy-megszabaduljon-sajat-magatol.htmlNagy szegénységben élő, későn érő, félénk gyerek volt, aki elmondása szerint még beszélni sem tudott - éppen ezért semmi sem utalt arra, hogy valaha színész lesz. Intim dolgokról vallott Jordán Tamás. Kult--Szacsvay László lett a Nemzet Színészehttp://www.life.hu/kult/20150512-szacsvay-laszlo-lett-a-nemzet-szinesze-koti-arpad-helyere-valasztottak.htmlMintegy két óra tanakodás után választották meg kedden délután Szacsvay Lászlót a két hete elhunyt Kóti Árpád helyére. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.