Képmutatás lett volna kihagyni a Trónok harca megerőszakolós jelenetét?

vita felháborodás szexuális erőszak jelenet rajongó megerőszakolás történet George R. R. Martin bojkott könyv nászéjszaka Sansa Stark Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca regényírója is beszállt a vitába: George R.R. Martin szerint a háború része az erőszak, enélkül pedig unalmas lenne maga a történet.

Hatalmas felháborodást keltett a Trónok harca nagysikerű sorozatának jelenete, amelyben (vigyázat, spoilerveszély!) Sansa Starkot (Sophie Turner) brutálisan megerőszakolja a nászéjszakán szadista férje, Ramsay Bolton (Iwan Rheon.)

Az írónak, George R. R. Martinnak is megvan a véleménye Forrás: AFP/Taylor Hill

Beindultak a Trónok harca hősnői

Királynők, árvák, kurtizánok és amazonok - a női sors cseppet sem leányálom Westeroson. A Life.hu ITT mutatta meg, milyen típusú karakterek képviselik a gyengébbik nemet a Trónok harcában, és hogy mit tudunk az őket megformáló színésznőkről.
Légy te is olyan szexi, mint a Trónok harca sztárjai!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141001-hogyan-legyek-jo-no-tronok-harca-fonas-percek-alatt.htmlKönnyű és rendkívül mutatós ez a fonás. Próbáljátok ki!Hogyan legyek jó nő--Egy oroszlán átharapta a torkát a Trónok harca munkatársánakhttp://www.life.hu/news/20150603-egy-oroszlan-atharapta-a-torkat-a-tronok-harca-munkatarsanak.htmlEgy dél-afrikai vadasparkban harapta át egy nő torkát a megvadult oroszlán. NewsOrigo5 dolog, amit minden Trónok harca rajongónak tudnia kell, mielőtt elkezdődik a legújabb évadhttp://www.life.hu/news/20150409-5-dolog-amit-minden-tronok-harca-rajongonak-tudnia-kell-mielott-elkezdodik-a-legujabb-otodik-evad.htmlMég néhány nap, és folytatódik az HBO sikersorozatának sokak által (a Life.hu által is!) már annyira várt legújabb évada. Addig is érdemes felfrissíteni az emlékeinket azzal kapcsolatban, hogyan is maradtak abba a fordulatokkal teli eseményszálak Westeroson. Vigyázat, spoilerveszély következhet!News--Izlandtól Horvátországig: A Trónok harca fantasztikus utazásra csábít!http://www.life.hu/lifeutazas/20150423-izlandtol-horvatorszagig-a-tronok-harca-fantasztikus-utazasra-csabit.htmlElindult az utóbbi évek egyik legsikeresebb sorozatának várva várt ötödik évadja, aminek első epizódját már a hazai rajongók is láthatták. A Trónok harca új évadját 240 napon át forgatták 5 különböző országban, több mint 5000 statiszta közreműködésével. Ha nem elégszel meg a tévében látott meseszép helyszínekkel, miért nem csodálod meg ezeket a valóságban is? (Sárkányok kizárva!)Utazás--Hűha, óriási melleket kapott a Trónok Harca sztárjahttp://www.life.hu/news/20150513-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarja-hatalmas-melleket-kapott-a-terminator-5ben.htmlA Trónok harca nagyon szexi khaleesi-jét, Emilia Clarke-ot mintha kicsit túlphotoshopolták volna a Terminátor 5 filmplakátján.NewsOrigoA nap videója: Beatboxra rázza az öreg nénihttp://www.life.hu/kult/20150522-beatboxra-tancol-brusszelben-az-idos-neni.htmlEgy beatboxra táncoló idős néni az internet legújabb sztárja. A róla készült videó biztosan mosolyt csal az arcodra!Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.