Kislányként várták Forgács Gábort a szülei

Forrás: Facebook/Gábor Forgács -
színész gyerekvállalás Forgács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 67 éves színművész szülei - főleg az édesapja - kislányt szerettek volna, de végül fiuk lett.Forgács Gábor ma már mosolyogva emlékszik vissza, mikor a szülei elmesélték neki a dolgot. 

Édesapja nagyon szeretett volna egy kislányt, azonban az égiek mégis kisfiút hoztak a család életébe. A színészt 4-5 éves korában megkérdezték, mit szeretne kapni karácsonyra, és mindenki nagy meglepetésére egy alvós babát kért.

Forrás: Facebook/Gábor Forgács

„Apuka kicsit megijedt, hogy ha már fiú, akkor azért ne az legyen, hogy mégsem az. Aztán megbeszélték anyámmal, hogy megkapom, mert azt kértem. Meg is kaptam a babát. Két nappal később apukám megnyugodhatott, mert megtalálta a babát szétszerelt fejjel, engem ugyanis csak addig érdekelt, míg rájöttem, hogyan pislog" – mesélte a színművész, aki egyszer jól meg is viccelte az édesapját, mikor hazaért. „Egyszer édesanyám mókás kedvében volt, és beöltöztetett kislánynak. Apu jót röhögött, és mindjárt csinált is egy fotót rólam. Elmondhatom, hogy voltam egy időben kislány is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.