Folytatódik a Bazi nagy görög lagzi - Íme, a bizonyíték!

Forrás: InterCom -
film forgatás Nia Vardalos Bazi nagy görög lagzi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
12 év után folytatatódik Nia Vardalos Bazi nagy görög lagzija, amelyben viszontláthatjuk a kedvenc szereplőinket is.

Jövő márciusban újra a mozikba kerül a Bazi nagy görög lagzi. Bár még teljesen nem világos, miről is fog szólni a történet, a rajongók már most epekedve várják a folytatást. Az első rész, melyben a görög származású Nia Vardalos bemutatta a családját, 12 évvel ezelőtt jelent meg. Nia Vardalos a folytatás örömére filmbeli partnerével, John Corbettel rögtön lőtt is egy közös képet, melyet a hivatalos Instagram oldalán tett közzé.

Forrás: Instagram/Nia Vardalos

A Variety információi szerint a Bazi nagy görög lagzi 2-ben egy esküvő kapcsán gyűlik majd össze újra a család. A főszerepet játszó színésznő csak sejtelmesen nyilatkozott a filmről:

"Most, hogy már ismerkedem az anyasággal, készen állok arra, hogy megírjam a következő fejezetet a családomról. Persze néhányan a sajtóban majd azt fogják állítani, azért csinálom, mert elfogyott a pénzem, vagy meg akarom csókolni újra John Corbettet. Egy dolog ezek közül igaz."

Bazi nagy görög lagzi Forrás: InterCom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.