animáció rekord Minyonok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden idők legjobb magyarországi nyitásával indult a Minyonok a hétvégén.

Az eddigi rekordot nem is olyan régen, 2015 februárjában A szürke ötven árnyalata állította be 244 millióval, a Minyonok viszont 284 342 228 forintot gyűjtött 4 nap alatt, és 209 205-en nézték meg Gru kedvenc kis gonosztevőit.

Természetesen az animációs filmek között is a Minyonok vezet mostantól, az eddigi csúcstartó, a Shrek harmadik része 173 millió forintot hozott össze 2007 júniusában.

Yachtok és bomba csajok? Nos, Leonardo DiCaprio nemcsak a trófeákat gyűjthttp://www.life.hu/kult/20150712-leonardo-dicaprio-szinesznek-sok-mukincse-van.htmlRengeteg pénzt keres a színészkedéssel, a vagyonát pedig nemcsak luxusjachtokra és bombázókra költi: Leonardo DiCaprio imádja a művészeteket is.Kult--Danny Blue: „Még a barátaim sem tudnak elvonatkoztatni attól, amivel foglalkozom”http://www.life.hu/kult/20150630-danny-blue-magyar-mentalista-las-vegasban-lep-fel-interju.htmlA magyar mentalista, Danny Blue sűrű, de izgalmas nyár elé néz: amerikai turnéra indul, melynek csúcspontja Las Vegas színpada lesz, felkérései egymást érik külföldön és itthon egyaránt. KultOrigoA nap videója: Beatboxra rázza az öreg nénihttp://www.life.hu/kult/20150522-beatboxra-tancol-brusszelben-az-idos-neni.htmlEgy beatboxra táncoló idős néni az internet legújabb sztárja. A róla készült videó biztosan mosolyt csal az arcodra!Kult--Láttad már, Nicki Minaj hogyan rázza a fenekét? http://www.life.hu/kult/20150711-lattad-mar-nicki-minaj-hogyan-razza-a-feneket-anaconda-cimu-szamaban.htmlEgy évvel ezelőtt, augusztusban volt Nicki Minaj Anaconda című számának klippremierje. Azóta közel 484 millióan nézték meg az egyik videomegosztó portálon, hogyan is rázza nem mindennapi fenekét az énekesnő. Kult--Napi bölcsességek: íme, az 5 kedvenc Bridget Jones-idézetünkhttp://www.life.hu/kult/20150710-bridget-jones-idezetek-pentekre-szingliknek.htmlEgyszerűen odavagyunk a csetlő-botló, súlyproblémákkal küzdő szingliért, Bridget Jonesért, akinek boldogságáért lélegzetvisszafolytva szurkoltunk. És persze irigyeltük is őt a szexi Mr. Darcy miatt. Íme, az 5 kedvenc idézetünk Bridgettől!KultCartman-rajongók, figyelem! Legalább 300 új rész készül a South Parkbólhttp://www.life.hu/kult/20150709-legalabb-300-uj-resz-keszul-a-south-parkbol.html2019-ig biztosan műsoron lesz a leghíresebb káromkodós, felnőtteknek szóló rajzfilmsorozat, a South Park. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.