Hogy lesz sikeres énekes süket szülők gyerekéből?

zene kulturális programajánló művészet fesztivál hétvége koncert program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Művészetimádók, rasztaszívűek, franciafilm-rajongók, eljött a ti időtök! Irány Kapolcs, Hatvan, Debrecen vagy épp a legközelebbi mozi. 

1. A Bélier család
Július 23-tól
A mozikban

A Bélier család története nem a szokásos. Süket anyuka, apuka, fiútesó, egyedül a középiskolás Paulo hall és beszél, ráadásul kiderül, csodálatosan énekel.
Ekkor a család élete fenekestül felfordul.
A francia filmek humorát, az imádnivaló, életszerű, vicces és szomorú helyzeteket nem nélkülöző zseniális film, amin garantáltan sokat fogsz nevetni, és még a kőszívűek is megkönnyezik.
Ha rajongsz a Michel Sardou-dalokért, vagy csak amúgy is a zenéért, akkor különösen érdemes jegyet váltanod.

2. Veszprémi Utcazene Fesztivál
Július 22–25.
Veszprém

Bárki jelentkezhet egy kis örömzenére Veszprémben, ez a három nap kizárólag a zenéé. A létező összes stílusban játszanak zenekarok, énekesek, akiket ingyen meghallgathatsz a királynék városában, Veszprémben.
Immár 16 éve minden korosztály imádja az utcazene-fesztivált, ha még nem próbáltad volna, itt az ideje.

Forrás: YouTube

3. Campus Fesztivál
Július 22–26.
Debrecen

A fesztiválszezon még mindig tart! Kedvenc magyar bandáid koncertjére ezúttal Debrecenben, a Campus Fesztiválon csápolhatsz. A nagyerdei rendezvényre érkezik a holland jazzdíva, Caro Emerald és a brit Enter Shikari is.
Napközben, ha kicsit kiszabadulnál a fesztiválról, érdemes körülnézned Debrecenben is.

Forrás: campus.hu

4. Reggae Camp
Július 22–26.
Hatvan

A raszta szív örökké dobog! A Reggae Camp nemcsak egy fesztivál, hanem nyaralás is egyben. A leglazább arcok, jamaicai zene, strandolás, chill out – és máris egy óceáni szigeten érezheted magad.

Forrás: Facebook

5. Művészetek Völgye
Július 24. – augusztus 2.
Kapolcs

Egy ősi településen, Kapolcson gyűlnek össze azok, akik rajonganak a művészetekért, a világzenéért és a jó hangulatért. Udvarok, völgyzugok, utcák és falusi házak alkotnak utánozhatatlan fesztiválhelyszínt, ahová belépve táncosok pörögnek, művészek alkotnak, remek zene szól, és az emberek is kedvesek.
Vigyázat, a Művészetek Völgye nagyon magával ragadó élmény!

Forrás: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.