Michael Jackson Star Wars-karakter akart lenni

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Ben Lack / Swns.Com -
Star Wars film Michael Jackson karakter énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pop királya a Baljós árnyak egyik szerepét akarta megkaparintani magának, de végül nem tudott megegyezni a rendezővel, George Lucasszal.

Érdekes hír jelent meg a minap, miszerint Michael Jackson többször is felkereste a Start Wars előzményfilmek forgatása előtt George Lucast, mert ő szerette volna játszani a film egyik legirritálóbb karakterét, Jar Jart. Erről Ahmed Best mesélt, aki a trilógiában játszhatta az énekes által hőn áhított karaktert. Jackson sminkben, és maszkban képzelte el magát Jar Jarként, de a rendező nem engedett a félig kész CGI-tervéből, így főként emiatt nem lett semmi a dologból - írja a Slashfilm.

Michael Jackson Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Ben Lack / Swns.Com

A 41 éves Ahmed Best elárulta, hogy szerinte Lucas azért nem engedte, hogy Jackson játssza el a karaktert, mert a popkirály népszerűsége valószínűleg túltett volna magán a filmen.

Ilyen, ha valakit Erzsébet királynő lát vendégülhttp://www.life.hu/kult/20150726-a-buckingham-palotaban-a-kiralyi-vendeglatasrol-nyilik-kiallitas.htmlA királyi vendéglátás évszázados pompájából kaphatnak ízelítőt szombattól a Buckingham-palota látogatói.Kult--Egy korszak lezárul - Utoljára lép színpadra a Heaven Street Sevenhttp://www.life.hu/kult/20150725-utoljara-lep-szinpadra-a-heaven-street-seven.htmlAugusztus 1-jén búcsúturnéja utolsó állomásához érkezik a nagy közönségkedvenc, a Heaven Street Seven. KultOrigoÍgy készül a Bazi nagy görög lagzi folytatása - Fotók!http://www.life.hu/kult/20150725-a-bazi-nagy-gorog-lagzi-folytatasaban-visszaternek-a-regi-szereplok.htmlNia Vardalos nagysikerű családi filmjén sokan kacarásztunk 12 évvel ezelőtt, amiben közelebbről is megismerhettük egy igazi görög család életét.KultOrigo10+1 dolog, ami Kínában nagyon más, mint idehazahttp://www.life.hu/kult/20150724-10-1-dolog-ami-kinaban-nagyon-mas-mint-idehaza.htmlA Szelfi szerelmespárja, Karsai Kata és Erdész Tamás Kínában próbálnak boldogulni.Kult--Nézd meg II. Erzsébet és Fülöp herceg esküvői videóját!http://www.life.hu/kult/20150724--ii-erzsebet-es-fulop-herceg-eskuvoi-videoje-elokerult.htmlHa rajongsz az angol királyi családért, akkor biztosan szívesen meglesed, milyen is volt II. Erzsébet és Fülöp herceg 1947-es esküvője.Kult--Minden idők legjobb szereposztásával büszkélkedhet az új James Bond-film - itt az első trailer!http://www.life.hu/kult/20150723-minden-idok-legjobb-szereposztasaval-buszkelkedhet-az-uj-james-bond-film.htmlNovember 6-tól látható itthon a legújabb James Bond-film, amelynek szereposztása parádés. És az előzetese is lebilincselő.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.