Havas Jon az HBO programvezetője szerint is halott

Forrás: HBO -
halál Havas Jon sorozat HBO karakter folytatás Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába reménykednek a rajongók, köztük mi is, hogy a Trónok harca oly népszerű karakterének halála valójában nem is igazi halál, és a következő évadban már újra láthatjuk Havas Jont, az HBO programvezetője pontot tett a találgatások végére.

Michael Lombardót csütörtökön kérdezgették a hazánkban is oly népszerű Trónok harcáról a Television Critics Associationön.

Forrás: HBO

Itt többek között elárulta, hogy az eredetileg hat évadosra tervezett Trónok harcát még három évadon át élvezhetik a rajongók, ennek ellenére ő mindig is remélte, hogy „meggondolják magukat, és soha nem ér véget" a sorozat.

Több száz millió forintért árverezik el a titokzatos graffitis alkotásaithttp://www.life.hu/kult/20150730-banksy-graffitimuvesz-ket-utcai-alkotasat-arverezik-el.htmlA brit graffitiművész, az ismeretlen személyazonosságú Banksy két utcai alkotását is elárverezik ősszel. Több száz millió forintért kelhetnek el a Detroitban és Betlehemben készített graffitik.Kult--Ki gondolta volna? Így készült valójában a Trónok harca egyik leghíresebb jelenetehttp://www.life.hu/kult/20150619-cersei-lannister-meztelen-szegyenmenete-a-tronok-harcaban-valojaban-testdublorrel-keszul.htmlVigyázat, sorozatrajongók, spoilerveszély következik! Cersei Lannister meztelen szégyenmenete a Királyvárban testdublőrrel és egy különleges technikával készült el.Kult--Emilia Clarke is elsírta magát a Trónok harca fináléjánhttp://www.life.hu/kult/20150626-emilia-clarke-is-elsirta-magat-havas-jon-halalan-a-tronok-harca-zaroreszeben.htmlDaenerys Targaryen megformálója is megkönnyezte, ami a népszerű HBO sorozat főszereplőjével történt. Vigyázat, spolierveszély következik!KultOrigoEgy oroszlán átharapta a torkát a Trónok harca munkatársánakhttp://www.life.hu/news/20150603-egy-oroszlan-atharapta-a-torkat-a-tronok-harca-munkatarsanak.htmlEgy dél-afrikai vadasparkban harapta át egy nő torkát a megvadult oroszlán. NewsOrigoIlyen, ha valakit Erzsébet királynő lát vendégülhttp://www.life.hu/kult/20150726-a-buckingham-palotaban-a-kiralyi-vendeglatasrol-nyilik-kiallitas.htmlA királyi vendéglátás évszázados pompájából kaphatnak ízelítőt szombattól a Buckingham-palota látogatói.Kult--Radnay Csilla: "Nem az a legfontosabb az életemben, hogy színésznő vagyok"http://www.life.hu/kult/20150623-interju-radnay-csilla-szinesznovel-darabokrol-onismeretrol-szinhazrol.htmlRadnay Csilla magával ragadó kisugárzású, különleges tehetségű színésznő, korosztályának egyik legjobbja. A Nemzeti után most a székesfehérvári színházban és nemsokára az Orlai Produkció Hair című darabjában varázsolja el a közönséget. Színházról, önismeretről és többek közt határfeszegetésről beszélgettünk vele.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.