A héten indult az év legnagyobb bulija, a Sziget Fesztivál - most megtudhatod, mennyit takaríthatsz meg, ha a dübörgő zene helyett a kanapédat választod.

Akár egy nap alatt is rengeteg pénzed maradhat, ha kibírsz pár órát, amikor nem csapatod a partiban. Tanácsos a több napig tartó fesztiválidőszakban néha megpihenni és otthon maradni, feltöltődni, hogy utána újult erővel vághass neki a koncertek és bulik világának. 

Forrás: Thinkstock
Nézzük, mennyit spórolhatsz egy nappal
A napijegy a szigetre 18 ezer forint, ezért az összegért ugyan számtalan fantasztikus koncertet megnézhetsz, de biztos, hogy a több óráig tartó bulizásban megéhezel, megszomjazol. Egy Gyors tál ára (kb.1500 forint) a lángosé (kb.500 forint) ehhez még kell víz (kb.500 forint) vagy üdítő (kb.450 forint) ha pedig alkoholra vágysz, akkor még mélyebben kell a zsebedbe nyúlnod egy korsó sör ára (650-1000 forint) négy cent Unicum (950 forint). Ha pedig extrém kalandra vágysz, mint a Bungee-jumping az 7550 forintba kerül. Nos, ebből is látszik, hogy egy napos kint tartózkodás az év legnagyobb fesztiválján nem olcsó mulatság. A belépőn kívül, akár több tízezer forintot is megspórolhatsz, ha kicsit megpihensz.

Eszedben sincs lemondani a bulikról, mindened a zene, de a pénztárcád már nem bírja? Erre is van megoldás! Otthon fesztiválozni is remek, hiszen az interneten nyomon követheted a történéseket, ha mást nem a közösségi oldaladat elözönlő posztokból. De az online streaming ennél is jobb választás, hiszen idén erre is van lehetőséged - ITT írtunk is arról, hogyan!

Így kényelmes kanapéról nézheted az élő vagy a felvételről közvetített Sziget-adásokat, közben egészséges sörkorcsolyákat falatozhatsz és portól, esőtől mentesen pihenhetsz. Jól hangzik, ugye?