Ennyit spórolsz, ha otthonról fesztiválozol!

Forrás: Thinkstock -
spórolás pihenés árak pénz fesztivál otthon Sziget2015 kényelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten indult az év legnagyobb bulija, a Sziget Fesztivál - most megtudhatod, mennyit takaríthatsz meg, ha a dübörgő zene helyett a kanapédat választod.

Akár egy nap alatt is rengeteg pénzed maradhat, ha kibírsz pár órát, amikor nem csapatod a partiban. Tanácsos a több napig tartó fesztiválidőszakban néha megpihenni és otthon maradni, feltöltődni, hogy utána újult erővel vághass neki a koncertek és bulik világának.

Forrás: Thinkstock

Nézzük, mennyit spórolhatsz egy nappal

A napijegy a szigetre 18 ezer forint, ezért az összegért ugyan számtalan fantasztikus koncertet megnézhetsz, de biztos, hogy a több óráig tartó bulizásban megéhezel, megszomjazol. Egy Gyors tál ára (kb.1500 forint) a lángosé (kb.500 forint) ehhez még kell víz (kb.500 forint) vagy üdítő (kb.450 forint) ha pedig alkoholra vágysz, akkor még mélyebben kell a zsebedbe nyúlnod egy korsó sör ára (650-1000 forint) négy cent Unicum (950 forint). Ha pedig extrém kalandra vágysz, mint a Bungee-jumping az 7550 forintba kerül. Nos, ebből is látszik, hogy egy napos kint tartózkodás az év legnagyobb fesztiválján nem olcsó mulatság. A belépőn kívül, akár több tízezer forintot is megspórolhatsz, ha kicsit megpihensz.

Eszedben sincs lemondani a bulikról, mindened a zene, de a pénztárcád már nem bírja? Erre is van megoldás! Otthon fesztiválozni is remek, hiszen az interneten nyomon követheted a történéseket, ha mást nem a közösségi oldaladat elözönlő posztokból. De az online streaming ennél is jobb választás, hiszen idén erre is van lehetőséged - ITT írtunk is arról, hogyan!

Így kényelmes kanapéról nézheted az élő vagy a felvételről közvetített Sziget-adásokat, közben egészséges sörkorcsolyákat falatozhatsz és portól, esőtől mentesen pihenhetsz. Jól hangzik, ugye?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.