Az Eurovíziós Gála sztárfellépője lesz Kállay-Saunders András - Micsoda megtiszteltetés!

Fotó: Bielik István - Origo -
gála Luxembourg megtiszteltetés Eurovíziós Dalfesztivál fellépés zenész Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt: tavalyi, ötödik helyezést elérő szereplése mély nyomot hagyhatott az Eurovíziós Dalfesztivál szervezőiben, mert felkérték a zenész-énekest, hogy lépjen fel a luxemburgi gálaesten.  

"Meghívták Szakos Krisztiánt és engem a 2015 Eurovízió Gála-estére Luxembourgban. Több mint 30 országból lesznek a közönségben, és a 3 kedvenc előadójuk lép fel, amiből az egyik én vagyok. Hihetetlen érzés, hogy még mindig mennyi szeretetet kapok az Eurovízió-nézőktől nemzetközileg.

Fotó: Bielik István - Origo

Mindig kapok leveleket, hogy legyek szíves, még egyszer induljak Eurovízión, és hogy már csomószor előfordult, hogy másodszorra sikerült egy előadónak nyerni. Ezzel kapcsolatban ne legyen meglepetés, amikor a KÁLLAY SAUNDERS BAND nevez a 2015/2016 "A DAL" versenyre. LOVE YOU ALL!" - írja az énekes, akit ezek szerint jövőre ismét láthatunk az Eurovíziós Dalfesztivál mezőnyében...?

Szabó Ádám: "Kezdeményező vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150817-szabo-adam-a-szigeten-a-toleranciarol-beszel.htmlSzabó Ádám énekest a Szigeten állítottuk meg és arról faggattuk, vajon a magyarok mennyire elfogadóak? Érdekes válasz érkezett...TV + SztárokOrigoVégre: Miley Cyrus elárulta, miért viselkedik botrányosanhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-miley-cyrus-elarulta-miert-viselkedik-botranyosan-neha-szoros-honaljat-villant-neha-melleket.htmlMiley néha szőrös hónaljával, olykor csupasz melleivel és van, amikor nyilvános kábítószerfogyasztási szokásaival sokkol. De most lehull a lepell: elmeséli, miért viselkedik ennyire botrányosan. TV + Sztárok--Medveczky Ilona: "Keresett már a Playboy is, de nem vagyok én Zalatnay Sarolta"http://www.life.hu/sztarok/20150817-medveczky-ilona-elarulta-hogy-miert-vetkozott-le-legutobb-a-bulvarlapnak.htmlA napokban arról szólt a magyar sajtó, hogy Medveczky Ilona a Story magazin kedvéért ledobta a felsőjét. TV + Sztárok--Kedves Ferenc a Szigeten balhézott - nekiesett a fotósoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-kedves-ferenc-zimany-linda-uj-baratja-a-milliardos-balhet-csapott-a-szigeten.htmlKedves Ferenc kikelt magából. A Blikk szerint minősíthetetlen hangon beszélt a lap fotósaival, akik néhány felvételt szerettek volna készíteni az üzletemberről Zimány Lindával az oldalán. TV + SztárokOrigoNyilvánosságra került Sarka Kata és Bálint Antónia kínos telefonbeszélgetése? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20150812-nyilvanossagra-kerult-sarka-kata-es-balint-antonia-kinos-telefonbeszelgetese.htmlSarka Kata és Bálint Antónia között már évekkel ezelőtt megromlott a viszony. Legutóbb egy rejtélyes telefonbeszélgetés került elő a semmiből, amelyen egyesek szerint az hallható, ahogyan Antónia ittas állapotban hívja fel Katát, majd bevallja, hogy drogozott, aztán letagadja, ezután pedig felajánlkozik Hajdú Péternek is. TV + SztárokOrigoÍgy készült a The Biebers a Sziget fellépésre - videó a kulisszák mögülhttp://www.life.hu/sztarok/20150812-igy-keszult-a-the-biebers-a-sziget-fellepesre-video-a-kulisszak-mogul.htmlA The Biebersnél - Puskás Petinél és barátainál - elszabadult a pokol a Szigeten való fellépés előtt. Riporterverő fellépők és csókolózó Pókember... Ezt a videót nem érdemes kihagyni.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.