Tűzijáték durran, zene dübörög - Ezt ajánljuk a hosszú hétvégére

Forrás: MTI/Kovács Attila -
zene kulturális programajánló művészet színház kultúra hétvége koncert kiállítás program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos közeleg, amit talán a világon senki sem vár: a nyár vége. Használd ki az utolsó napokat ősz előtt, és szervezz magadnak egy izgalmas hosszú hétvégét.Segítünk!

1. B My Lake és STRAND fesztivál
Augusztus 19–22.
Zamárdi

Hogy is lehetne jobban lezárni a nyarat, mint egy utolsó nagy táncolással? A STRAND és B My Lake fesztiválon biztosan megteheted. A B My Lake "elektronikus zene Mekkája" díjakat is nyert, ami nem csoda, hiszen már harmadjára állnak DJ-pult mögé a leghíresebb lemezlovasok. A Strandon pedig a magyar könnyűzene képviselőivel fesztiválozhatsz még így, nyár végén.

Forrás: bmylake.hu

2. A csajom barátnője
Augusztus 12-től
A mozikban

Charlotte a régi barátnőjével Mélodie-val csalja barátját, Michát. A férfi ugyan nem gyanakszik, viszont meglehetősen elhanyagolva érzi magát, így ő is megcsalja Charlotte-ot, szintén Mélodie-val. Mélodie számára ez kész káosz, mindkettőjüknek hazudozni kénytelen, miközben őrzi mindkettőjük titkát, ráadásul szerelmes is – mindkettőjükbe.
Irány a mozi a legjobb barátnőiddel egy szuper filmre!

3. A mi ünnepünk
Augusztus 20.
Budapest

A Bazilika, a budai Vár, a Lánchíd és a Várkert Bazár is színes családi programokkal vár mindenkit augusztus 20-án. Felvágják Magyarország tortáját, zenél az Irie Maffia és a Csík Zenekar, finom ételek sülnek a Magyar Ízek Utcájában, és persze idén sem marad el a fő attrakció, a tűzijáték.

Forrás: MTI/Kovács Attila

4. Kis Grófo-koncert
Augusztus 20.
Barba Negra Track

Hatalmas mulatás! Kis Grófo, Nótár Mary, Bódi Csabi, Jolly és Suzy, azaz Magyarország legnagyobb mulatós királyai és királynői varázsolnak egy óriási ünnepi bulit a Barba Negra Track színpadára. Vedd fel a táncoló fekete lakkcipődet, és nyomás bulizni!

Forrás: Pozsonyi Roland, EFOTT

5. Members of Mayday
Augusztus 20.
Kopaszi-gát, Track Terrace

Néhány év kihagyás után újra dübörög a technoünnep. Egy igen izgalmas program várja a 90-es évek “ravereit” és technósait. Ha szeretnél egy falat '90-es éveket, ne hagyd ki a kultikus Maydayt!

Westbam Forrás: Facebook/Westbam/Mateusz Ancuta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.