Feloszlik a One Direction?

Forrás: AFP/Andrew Cowie -
zene One Direction fiúbanda Nagy-Briannia zenekar pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2010 óta örvend töretlen népszerűségnek napjaink egyik legsikeresebb fiúbandája, amelynek tagjai a legújabb hírek szerint egy hosszabb szünetre vonulnak.

Az idei Teen Choice Awards gálán nyolc díjat gyűjtött be a banda, amely a pletykák szerint hamarosan feloszlik. Márciusban még attól volt hangos a sajtó, hogy az alapító tagnak számító Zayn Malik kivált a csapatból, azóta pedig hiába adtak ki egyre több dalt, nem találják a helyüket. A minap pedig tettek egy bejelentést, miszerint visszavonulót fújnak, és az elkövetkezendő egy évben kivonják magukat a zenei életből - írja a Mirror.

One Direction Forrás: AFP/Andrew Cowie

Senki nem tudja, mit is terveznek a fiúk a jövőben, a csapat igen szűkszavúan nyilatkozott a sajtónak. "A szünet már régóta tervben volt, és Zayn jelenlététől teljesen függetlenül döntöttünk így" - mondta tömören a banda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.