Budapest nincs a legbarátságosabb városok között

Forrás: Thinkstock -
barátságos Budapest Travel&Leisure város
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Travel & Leisure magazin összegyűjtötte, melyek a világ legbarátságosabb városai. Budapest nem került a legjobb harmincba.

Az ír Galway áll a dobogó legfelső fokán az olvasók szavazatai alapján a a világ harminc legbarátságosabb városa listáján. Budapest nem került a legjobbak közé.

Galway Forrás: Thinkstock

Az alábbiak lettek a kedvencek:

1. Galway, 2. Charleston, 3. Dublin, 4. Cork, 5. Siem Reap, 6. Auckland, 7. Melbourne, 8. Sydney, 9. Edinburgh, 10. Savannah, 11. Fokváros, 12. Austin, 13. Kyoto, 14. Nashville, 15. Asheville, 16. Krakkó, 17. New Orleans, 18. Reykjavik, 19. Victoria, 20. Bangkok, 21. Fort Worth, 22. Portland, 23. Cuzco, 24. Koppenhága, 25. Minneapolis, 26. Amszterdam, 27. Puerto Vallarta, 28. Lisszabon, 29. Santa Fe, 30. Key West

A legjobb ötbe rögtön három ír város került, ezek szerint érdemes szemügyre venni az országot.

Miley Cyrus mindent benyel legújabb klipjébenhttp://www.life.hu/kult/20150902-miley-cyrus-legujabb-klipjeben-mindent-benyel.htmlA híresség a sok botránykeltés mellett zenei karrierjét sem hanyagolja el, most pedig új videoklippel állt elő.Kult--Bill Murray szerepet kapott a női Szellemirtókbanhttp://www.life.hu/kult/20150902-bill-murray-szerepet-kapott-a-noi-szellemirtokban-chris-hemsworth-dan-aykroyd-kristen-wiig-melissa.htmlAz ikonikus trilógia rebootja (azaz az első film újraforgatott verziója) a női főszereplők mellett olyan további sztárokkal is büszkélkedhet, mint Chris Hemsworth, Dan Aykroyd és Bill Burray. Igen, Bill ismét feltűnik a szellemektől hemzsegő filmvásznon. Kult--Hoppá! Magyarországon koncertezik a Scorpions!http://www.life.hu/kult/20150901-scorpions-50-eves-jubileumi-turneja-magyarorszagra-februar-29en-erkezik.htmlAz 50 éves banda jubileumi koncertkörútja február 29-én ér hazánkba. A Scorpions a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.Kult--Stohl András lesz az új Alföldi Róbert http://www.life.hu/kult/20150828-stohl-andras-lesz-az-uj-alfoldi-robert-a-jatekkeszito-cimu-eloadasban.htmlMegújult dalokkal, megújult díszlettel, megújult szereplőgárdával kerül ismét színpadra a tavalyi év egyik legnagyobb sikere: A Játékkészítő. Kult--Van egy állati ötletünk hétvégére!http://www.life.hu/kult/20150826-kulturalis-programajanlo-augusztus-27-31.htmlEgy ilyen szuper nyarat, mint az idei, méltó módon kell elbúcsúztatni. Az állatimádóknak állatokkal, a fesztiválőrülteknek természetesen fesztivállal. Persze a swingesekre és a mozifanatikusokra is gondoltunk!KultThinkstockA szemétből gyűjtötte össze a húszezer kötetes könyvtárathttp://www.life.hu/kult/20150826-huszezer-kotetes-konyvtarat-gyujtott-ossze-a-szemetbol-a-kolumbiai-konyvek-lordja.htmlMintegy húszezer kötetes könyvtárat gyűjtött össze szemétbe dobott könyvekből egy kolumbiai férfi, akit hazájában a Könyvek lordjaként tisztelnek, amiért több ezer kolumbiai gyerekhez vitte el az olvasás szeretetét.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.