Itt van az ősz, itt van újra - De ettől még az élet nem áll meg!

zene kulturális programajánló kultúra hétvége program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyugi, ősszel sem fogsz lemaradni a jobbnál jobb programokról. Szüretelhetsz, fogadhatsz ló- vagy agárfutamokra, miközben jókat eszel, de a koncerteknek sincs vége attól, hogy már szeptember van. Íme, a Life.hu heti programajánlója.

1. Mary Popkids végigjátszós koncert
Szeptember 5.
Kobuci Kert

A nyáron rengeteg szuper Mary Popkids-koncerten pöröghettél, de olyanon, mint a nyárbúcsúztató a Kobuciban, biztos, hogy nem. A jövőzenét játszó popbanda ugyanis végigjátssza az összes dalát, ami csak született a zenekar születése óta.

Forrás: Facebook/Mary PopKids

2. Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok
Szeptember 4-6.
Kiskőrös

Egy igazi szüreti bálra invitálnak a Kiskőrösi Szüret szervezői. A jó borok mellett finom ételek, szüreti felvonulás, kutyaszépségverseny, koncertek, falusi játékok és rengeteg hangulatos program csábítja a látogatókat.
Próbáld ki, milyen egy igazi őszi vigadalom!

Forrás: Kiskőrösi Szüreti és Szlovák Nemzetiségi Napok

3. Sör és Örömzene Fesztivál
Szeptember 4-6.
Palotanegyed

Észrevetted már, hogy a sör és az öröm szavak összehegesztésével kijön a söröm? Ez nem lehet véletlen.
Szeptember első hétvégéjén hazai és határon túli kézműves, valamint import sörök várják az érdeklődőket a józsefvárosi Palotanegyedben.
A remek hangulatról jazz- és blueszenekarok gondoskodnak.

Forrás: Facebook/Palotanegyed Fesztivál

4. BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál
Szeptember 1-6.
Több helyszínen

Űzze el a nyarat a BuSho-val! A Puskin mozi hűs termében szeptember 1. és 6. között tizenöt egyórás blokkban peregnek majd a 69 filmből álló versenyprogram vetítései. Több korábbi fesztiválon díjazott alkotás is felbukkan majd közöttük. Sok másik helyszínen is remek kisfilmeket nézhetsz meg.

Forrás: Facebook!Busho

5. Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show
Szeptember 4-6.
Kincsem Park

Guruló éttermek és száguldó lovak. Egészen érdekes kombináció, de biztos, hogy nyerő lesz. Sőt, még a ló vagy az agár is nyerő lehet, akikre fogadhatsz a Kincsem Parkban.
Nemzetközi ízkavalkád a mozgóbüfékben, szórakoztató programok a színpadokon. Utcazenészekkel, artistákkal és mutatványosokkal várnak a lovipályánál.

Forrás: Facebook/Food Truck Show Budapest

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.