Musical lesz Spongyabobból – Hamarosan színpadon a mesehős!

Forrás: Nickelodeon -
színpad musical Spongyabob Kockanadrág Chicago színház mese rajzfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű amerikai televíziós rajzfilmsorozat rajongóinak már nem kell sokáig várniuk, hogy kedvenc szivacsukat a színházban láthassák viszont. Jövő nyáron ugyanis musical formájában kerülnek a nagyközönség elé a bájos (vagy bárgyú?) SpongyaBob Kockanadrág történetei.

A chicagói Oriental Theatre-ben Spongyabob-musicalt mutatnak be a jövő évben, aminek igazi világsztárok vállalták a zeneszerzését. Olyan nevek is feltűnnek az impozáns listán, mint David Bowie, az Aerosmith két tagja - Steven Tyler és Joe Perry -, és a They Might Be Giants csapata is – írja a Digital Spy.

Spongyabob Kockanadrág Forrás: Nickelodeon

Az utóbbi években egyre több mesét álmodnak színpadra a rendezők, és valósítják meg a képernyőn látottakat musical formájában. A darabot 2016-ban mutatják be, és egy hónapon keresztül lesz műsoron.

Máris hiányzik a Sziget? Itt a 10 leghíresebb sziget a moziból!http://www.life.hu/kult/20150831-maris-hianyzik-a-sziget-itt-a-10-leghiresebb-sziget-a-mozibol-az-aranyember-pillango-a-kek-laguna.htmlA Sziget fesztivál épp csak véget ért, és ha valakinek elvonási tünetei lennének év közben, ajánljuk a listánkat: ezekkel a filmes szigetekkel biztosan vigasztalódhat. KultOrigoStohl András lesz az új Alföldi Róbert http://www.life.hu/kult/20150828-stohl-andras-lesz-az-uj-alfoldi-robert-a-jatekkeszito-cimu-eloadasban.htmlMegújult dalokkal, megújult díszlettel, megújult szereplőgárdával kerül ismét színpadra a tavalyi év egyik legnagyobb sikere: A Játékkészítő. Kult--Brutáldögös csajok, lenyűgöző helyeken - rendhagyó útifilm Srí Lankárólhttp://www.life.hu/kult/20150825-brutaldogos-csajok-lenyugozo-helyeken-sri-lankan-alexander-tikhomirov-videojaban.htmlRendhagyó útifilmmel állt elő Alexander Tikhomirov. Különös szemszögből mutatja be Srí Lanka szépségeit. Kult5 filmsztár, aki kaszkadőr nélkül akciózikhttp://www.life.hu/kult/20150825-5-filmsztar-sylvester-stallone-harrison-ford-jackie-chan-jason-statham-tom-cruise-aki-kaszkador.htmlTom Cruise az új Mission: Impossible nyitójelenetében kívülről kapaszkodik egy felszálló repülőgép oldalába — ez pedig nem trükk, és nem is a dublőre játszotta el helyette. A számítógépes effektek és túlbiztosított filmsztárok korában ritka az ilyen bevállalósság, gyorsan össze is gyűjtöttük egy listára a legnevesebb, kaszkadőr nélkül is tökös színészeket.Kult--Megfejtették Mona Lisa mosolyának titkáthttp://www.life.hu/kult/20150820-megfejtettek-mona-lisa-mosolyanak-titkat.htmlEgy másik festmény, a La Bella Principessa (A gyönyörű hercegnő), Leonardo Da Vinci egy korábbi alkotása segített a rejtély megoldásában.KultOrigoExkluzív interjú a Rudimentallalhttp://www.life.hu/kult/20150818-exkluziv-interju-a-rudimental-egyuttessel-a-szigeten.htmlExkluzív interjút adott a Life.hu-nak a világhírű Rudimental együttes. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.