Rowan Atkinson születésnapi akciója megbotránkoztatta Angliát

Forrás:Turner Broadcasting System -
Anglia színész Mr. Bean Rowan Atkinson botrány születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikonikus brit vigjáték sorozat 1990-ben került először a képernyőkre, és rögtön elnyerte a nagyközönség tetszését. Ma már 63 millió Facebook-rajongóval és 35 milliónyi eladott DVD-vel büszkélkedhet. 

Mr. Bean, azaz Rowan Atkinson igen különleges módon ünnepelte a sorozat 25 éves évfordulóját. A Buckingham-palotához vezető The Mall-on gördült végig jól ismert citromzöld autója tetején, a megkövült turistáknak és londoni lakosoknak, azaz "alattvalóinak" a világ legtermészetesebb módján integetve és mosolyogva felmosófa-jogarával. A világ egyik legnépszerűbb nevettetője nemcsak a turistákat sokkolta szokatlan ünnepi szertartásával, hanem a Buckingham palota lakói is nagyot nézhettek, amikor megérkezett, hogy átvegye - szintén a hecc kedvéért - előzetesen odaszállított regimentnyi ajándékát és tortáját. És persze nem is a színészről beszélnénk, ha nem nézte volna el születésnapja dátumát egy héttel.

Forrás:Turner Broadcasting System

A Mr. Bean sorozattal azonos című rajzfilm 2002-ben indult világhódító útjára. Benne a világ egyik legmókásabb embere Teddy nevű plüssmackójával éli életét egy morcos, idős hölgy albérlőjeként. A karakter a leghétköznapibbnak tűnő problémákból is még nagyobb galibát csinál, ám ezeket olyan leleményességgel oldja meg, ami az átlagembernek eszébe sem jutna.

Fogadjunk, hogy te is rosszul mondtad eddig Voldemort nevét!http://www.life.hu/kult/20150911-a-harry-potter-szereplo-voldemort-nevenek-helyes-kiejtese-j-k-rowling-szerint.htmlHarry Potter-rajongók, figyelem: J.K. Rowling szerint eddig rajta kívül mindenki helytelenül ejtette ki a gonosz varázsló nevét. Mutatjuk, mi a helyes kiejtési mód.Kult--Sírva fakad a kisbaba, ha a könyv végére érnek - Cuki videó!http://www.life.hu/kult/20150903-zokogasban-tor-ki-a-kisbaba-ha-az-anyukaja-befejezi-az-olvasast.htmlRettentő aranyos videóra bukkantunk! Egy kisbaba minden egyes alkalommal sírva fakad, ha az anyukája becsukja előtte a kedvenc könyvét. Kult--Miley Cyrus mindent benyel legújabb klipjébenhttp://www.life.hu/kult/20150902-miley-cyrus-legujabb-klipjeben-mindent-benyel.htmlA híresség a sok botránykeltés mellett zenei karrierjét sem hanyagolja el, most pedig új videoklippel állt elő.Kult--Lecserélték Miss Röfit – fiatal és csinos taggal bővült a Muppet Showhttp://www.life.hu/kult/20150902-lecsereltek-miss-rofit-csinos-fiatal-taggal-bovult-a-muppet-show.htmlJóval fiatalabb, és modernebb karakterre „cserélték" Miss Röfit a Muppet Show alkotói. Denise hasonlít az egykori szereplőre, de jóval merészebb, mint az elődje volt.Kult--Bill Murray szerepet kapott a női Szellemirtókbanhttp://www.life.hu/kult/20150902-bill-murray-szerepet-kapott-a-noi-szellemirtokban-chris-hemsworth-dan-aykroyd-kristen-wiig-melissa.htmlAz ikonikus trilógia rebootja (azaz az első film újraforgatott verziója) a női főszereplők mellett olyan további sztárokkal is büszkélkedhet, mint Chris Hemsworth, Dan Aykroyd és Bill Burray. Igen, Bill ismét feltűnik a szellemektől hemzsegő filmvásznon. Kult--Musical lesz Spongyabobból – Hamarosan színpadon a mesehős!http://www.life.hu/kult/20150902-musical-keszul-spongyabob-kockanadrag-eleterol-a-chicago-i-szinpadon.htmlA népszerű amerikai televíziós rajzfilmsorozat rajongóinak már nem kell sokáig várniuk, hogy kedvenc szivacsukat a színházban láthassák viszont. Jövő nyáron ugyanis musical formájában kerülnek a nagyközönség elé a bájos (vagy bárgyú?) SpongyaBob Kockanadrág történetei.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.