Szívek szállodája Gilmore Girls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha láttad, akkor biztosan nem felejted el a Gilmore lányok vicces, olykor könnyfakasztó kalandjait. Ha nem láttad, akkor pedig ne hagyd ki - úgyis lassan itt az esős ősz, amikor az egyik legjobb dolog egy pokrócba burkolózva filmet nézni. Most összeszedtünk neked néhány kedvcsináló aranyköpést a sorozatból. 

"Ha farmer vagy, törődnöd kell a növényeiddel, és nem a magon vagy a talajon múlik, hanem hogy foglalkozol velük minden nap, amíg csak világ a világ".

"Addig semmit sem kapsz, amíg nem is kérsz. Ha már kérted, de nem kapod meg, akkor talán nem is volt érdemes várni rá. Van, ami sosem lehet a miénk, hiába is szeretnénk, hogy az legyen."

"Az élet egy harc. Vagy felfegyverkezel, vagy azonnal megadod magad."

Így élnek most a Gilmore lányok

Sokan a szívükbe zárták a Szívek szállodája temperamentumos, jég hátán is megélő Lorelaiját és lányát, Roryt. Idehaza az M1 kezdte vetíteni az amerikai sorozatot, majd az RTL Klubon és a Viasaton is követhettük az egyedülálló anya és lánya életét Stars Hollow-ban. A széria utolsó részét az Egyesült Államokban 2007-ben mutatták be. Mi lett azóta a sorozat hőseivel? Itt elolvashatod.


"Most olyan érzésem van, mint akkor volt. (...) Amikor minden olyan tökéletes és szép, hogy máris szomorú vagy, amiért ez nem tarthat örökké."

"Nem szeretem a hétfőket, de sajnos hetente találkozom velük".

Forrás: viasat3


"Nem hiszek a megbánásban, mert minden, amit tettem vagy nem tettem, még ha nem is úgy alakult, ahogyan terveztem, visszavonhatatlan része lett az életemnek".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.