Soha nem látott felvételek kerültek elő Marilyn Monroe-ról

Forrás: Northfoto -
Marilyn Monroe film felvétel boldog megbízás forgatási fotó árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1962-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt díva mai napig tartogat megeleptéseket.

Nemrég elveszettnek hitt meztelen fotósorozata került elő, most pedig azok a felvételek, amelyek legutolsó befejezett filmjének forgatásán készültek. A Kallódó emberek készültekor ezek szerint boldog és felszabadult volt a színésznő, a felvételek közötti szünetben a másik főszereplővel, Clark Gable-el viccelődött.

Forrás: Northfoto

60 millió forintért árverezték el Marilyn Monroe sírkövét

Marilyn Monroe sírjának régi névtábláját több mint 212 ezer dollárért (60 millió forintért) árverezték el Beverly Hillsben. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A 48 perces kisfilmet Stanley Killar készítette, aki egy forgatási napló készítésére kapott megbízást. A film árverésre kerül, a kikiáltási ára 20 ezer dollár, nagyjából 5 és fél millió forint.

Forrás: Northfoto

A 10 legjobb idézet Marilyn Monroe-tól

Marilyn Monroe, azaz Norma Jeane amerikai énekesnő, Golden Globe-díjas színésznő és szexszimbólum. Minden nő példaképe. Ezúttal összeszedtük nektek a 10 legjobb idézetet tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.