Cirkuszparádét rendeznek ma a Hősök terén

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Hősök tere cirkusz Fővárosi Nagycirkusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton mutatja be Balance című új műsorát a Fővárosi Nagycirkusz, ebből az alkalomból délelőtt a Városligetben cirkuszparádét tartanak, ahol a látogatók a látványos felvonulás mellett ízelítőt kaphatnak az új produkció számaiból is.

A Hősök terén két daru segítségével kifeszített drótkötélen mutat be lélegzetelállító mutatványokat a kolumbiai Gerling csoport, akiknek az új című műsorban szereplő magasdrótszámát a moszkvai Idol fesztivál Arany Közönségdíjával jutalmazta, valamint meghívást kaptak a Monte-carlói Nemzetközi Fesztiválra is - közölte a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (MACIVA) az MTI-vel.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Az eseményen bemutatkozik még az ukrán Flying Ball kosaras artistacsoport, de az X-Treme Brothers kézegyensúlyozó számából is láthat ízelítőt a közönség. A formáció mellett az új műsor más fellépőivel is találkozhat a parádén a közönség, akiket más meglepetésekkel és ajándékokkal is várnak a szervezők.

Meztelen testük a fegyverük – Fotósorozat női aktivistákról! http://www.life.hu/kult/20151002-guillaume-herbaut-uj-amazonok-cimu-sorozata-a-kijevben-tevekenykedo-femen-aktivistakat-mutatja-be.htmlA Femen aktivisták meztelen testüket használják fegyverként, hogy tiltakozzanak a szexuális turizmus ellen, és szót emeljenek a nők oktatásáért és egy erősebb női társadalom megalakulása mellett. Kult--Törőcsik Mari jól van és boldoghttp://www.life.hu/kult/20151002-torocsik-mari-jol-van-es-boldog.htmlA gálán, amelyet a Színház- és Filmművészeti Egyetem fennállásának 150. évfordulójára rendeztek, a Kossuth-díjas Törőcsik Mari volt az első fellépő. Kult--Szabó Erika gyilkos játékba keveredikhttp://www.life.hu/kult/20151002-szabo-erika-szineszno-gyilkos-jatekba-keveredik-egy-szindarab-kapcsan.htmlA színésznő új szerepéről mesélt, amelyben gúnyolódó cselédlányt alakít. KultOrigoOktóber 4. nagy nap lesz - Te tudod, miért?http://www.life.hu/kult/20150930-kulturalis-programajanlo-oktober-1-4.htmlMindegy, hogy egy nagy margitszigeti sétára viszed a kutyádat, vagy egy hatalmas tál finomsággal kedveskedsz a macskádnak, semmiképp se feledkezz meg róluk október 4-én, az állatok világnapján. Aztán persze indulhatsz is kikapcsolódni a jobbnál jobb koncertekre. Hogy hova? Mutatjuk! Kult--Így került az RTL képernyőjére Scherer Péterhttp://www.life.hu/kult/20150930-igy-kerult-az-rtl-kepernyojere-scherer-peter-szinesz.htmlIdén ősszel az RTl klub képernyőjén találkozhatnak a néző a sikeres színésszel, Scherer Péterrel. A Válótársak című sorozatban játszik, Stohl Andrással együtt. A művész elmondta, hogy miként került be a sorozatba és milyen karakter bőrébe bújik. Kult--Ma van a magyar népmese napja – Neked melyik a kedvenced?http://www.life.hu/kult/20150930-szeptember-30-a-magyar-nepmese-napja.htmlBenedek Elek születésének évfordulóján, szeptember 30-án ünnepeljük immár 11. alkalommal a magyar népmese napját. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.